2016/12/10

L'Oréal Professional Steampod


Alig vártam már, hogy megírhassam ezt a bejegyzést, mely kapcsán Ti is megismerkedhettek ezzel a szuper készülékkel! Ugye próbálkoztam nemrégiben hajegyenesítő kefével, annak érdekében, hogy ne kelljen állandóan felfogott hajjal mászkálnom... ugyanis a kefe állítólag nem roncsolja úgy a hajat, mint egy hajvasaló. Hajvasalóval meg természetesen nem szívesen nyúztam tovább az amúgy is folyamatos szőkítésen keresztül menő hajamat. Viszont véleményem szerint a hajegyenesítő kefe, illetve az összes hajvasaló kb. elbújhat a L'Oréal első professzionális gőzös hajvasalója mellett, hiszen a Steampod amellett, hogy táplálja a hajunkat, ezerszer szebb eredményt is kölcsönöz.




De miért is olyan különleges a L'Oréal Stempod + keratinos hajfeltöltő krém és szérum:
A Steampod a L'Oréal első, saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítő kezelése. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, a haj felületét simává és csillogóvá teszi. Egyszerre formázza és ápolja a hajat, miközben visszaadja a annak erejét. Ez a csodamasina a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, mely egyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja és egészségessé varázsolja hajunkat. Eredmény: gyönyörű, selymes, puha tapintású hajzuhatag. A mélyen ható ápolás révén a haj visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik. A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál! 

Használata előtt néhány fontos tudnivaló:
- a készüléket lágy, demineralizált vízzel kell használni
- 100%-ig száraz hajon alkalmazható!
- lefele mutató nyilacskák irányába vasaljuk a hajunkat
- továbbá, vegyük figyelembe hajunk típusát a hőfok kiválasztásánál:
                              -140°C - Nagyon érzékeny / töredezett / sérült haj
                              -170°C - Natúr / vékonyszálú / érzékeny haj
                              -180°C - 200°C - Natúr / kevésbé érzékeny / festett
                              -210°C - Natúr / vastagszálú / nehezen kezelhető

Tapasztalataim:
Először a fodrászomnál találkoztam ezzel a készülékkel, mely rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Egyszerűen egy csoda, amit az én sprőd, durva, vastagszálú hajammal csinál... soha nem volt még ilyen puha, bársonyos, fényes, sima hajam és ráadásul napokig ilyen marad, más vasalóval meg 1 napig se tart ez a hatás. Sőt!... hajmosás után pl. a rendes hajvasalóm sose tudja szép simára kivasalni a hajam, csak ha ezután több nap is átmegyek rajta, akkor lesz a második - harmadik naptól kezdődően jobb tapintású.

Ezzel szemben a Steampod egy 15-20 perc alatt bársonyos hajat varázsol. Úgyhogy végre egy olyan készülék, ami nem károsítja a hajam, és közben mégis nyugodtan egyenesíthetem. Mi több... az új verzióval már göndör fürtöket is készíthetünk!! Hajmosás után egyszerűen csak bekenem a hajam a szérummal és a krémmel, alaposan megszárítom... és utána jöhet is a Steampod. És ugye a legtutibb: akár egy hétig is marad a hatás, anélkül, hogy újra használatba venném a készüléket. Egyszerűen imádom! Áldom azt aki megalkotta ezt a számomra tökéletes készüléket. :)

További előnye a régi hajvasalóimmal szemben, hogy a pára sem fog ki rajta, hiszen ugyanolyan egyenes marad mint előtte, illetve, hogy nyáron is ugyanolyan könnyedén ki tudom vasalni a hajam, amire a régiekkel egyszerűen képtelen voltam. És, nyugodtan felfoghatom a loboncomat is, hiszen a hajgumi nyoma sem látszik meg! 

Lássuk az eredményeket:


Előtte:




Utána:





Göndör fürtök több gyakorlás után 😊

Régebben ki akartam próbálni az úgynevezett brasil cacau tartós hajegyenesítést, viszont igazán borsos árának - az én hajam esetén min. 20.000 Ft-tal számolhattam - , illetve csupán csak 1-2-3 hónapos tartósságának köszönhetően mindig halogattam ezt a dolgot, melynek utólag nagyon örülök. Bár a Steampod sem olcsó mulatság  - 60.000 Ft -, azonban ezt akkor használom, és készítek vele álom frizurát... amikor csak akarok. Így hát számomra mindenféleképpen megéri az árát. Sosem hittem, hogy nekem valaha is selymes tapintású hajam lesz, de a Steampod-nak hála valóra vált ez az álmom. :)

Ha esetleg hihetetlennek tűnne ez a sok pozitív hatása - amit őszintén szólva én is nehezen hinnék el -, akkor ajánlom, hogy vegyétek igénybe fodrászoknál ezt a szolgáltatást... ami pár ezer forint. Ezáltal megfontoltabban, nyugodtabban tudtok dönteni a készülék vásárlásáról. 

Kapható:
Biztos forrásból, fodrászoktól szerezzétek be.


Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik hasonlóan durva, nehezen kezelhető hajjal rendelkeznek. 

Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése