2017/09/06

Illatfelhő | Zara Red Vanilla


Erről a parfümről muszáj írnom, mert egyszerűen annyira finom, kellemes az illata, hogy szerintem a legjobb Zara illat, amit eddig próbáltam. Ugye már írtam arról, milyen széles a parfüm kínálat az üzletben, de most az utóbbi időben valahogy egyik illat sem fogott meg... amíg nem találkoztam ezzel a finomsággal.

Megjelenés éve: 2015 
Illatcsalád: gyümölcsös-édes (körte | fekete ribizli | kék liliom | vanília | mandula)


Szintén 30 ml-es kiszerelésű, szintén 1.995 Ft-os parfümről van szó. Édes, nőies, gyümölcsös - vaníliás illatnak mondanám, ami egyáltalán nem az a tipikus olcsó, vaníliás pacsuli, hanem sokkal inkább egy minőségire sikeredett változat. Amikor kifújom, akkor nagyon finom gyümölcsös, és csak később kezdem érezni magamon a vaníliát. Több parfümöm is olyan, hogy azokat csak egy bizonyos évszakban tudom használni, de ez pont olyan illat, amit bármikor el tudok képzelni magamon.



Mióta meg van, csak ezt használom és mivel ennyire megszerettem, így biztosan beszerzek egy nagyobb kiszerelésű üvegcsével is belőle, amit otthon fogok tartani. Ez a picike meg egyik táskámból fog vándorolni a másikba, hogy segítsen a felfrissítésben. Olyan másfél - két órát bír ki (mint általában a Zara parfümök), szóval tartóssága nem kiemelkedő, de ennyi pénzért tényleg nem várnám el még ezt is.

Számomra ez is csak azt bizonyítja, hogy parfümöt sincs értelme horror áron vásárolni, hiszen voltam én a Douglas-ban, nem is egyszer...és bár, lehet az ott lévők tartósak/tartósabbak, de valahogy egyik illattól sem ájultam el.


Ha kíváncsiak vagytok az illatára, vagy ha kedvet kaptatok más Zara illatokhoz, akkor csak ajánlani tudom, hogy nézzetek be az üzletbe! 

Dóri

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Érdeklődni szeretnék hogy hol lehet ilyen parfümöt vásárolni?

    VálaszTörlés
  2. Vagy esetleg rendelni? :) előre is köszönöm a választ! 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szió 😊 Zara üzletekben kapható, de ha nincs a közeledben ilyen üzlet, akkor a webshopjukon is megtalálod:
      https://www.zara.com/uk/en/red-vanilla-100-ml-p20037279.html
      😘

      Törlés