2018/03/02

Visszatértem


Sziasztok újra. Visszajöttem, élek, megvagyok, köszönöm. 😊Vicces, hogy pont azután tűntem el, miután beszámoltam arról, hogy milyen eredményeket értem el a blogommal egy év után... de rögtön mondanám is, hogy egyáltalán nem volt tervben. Annyi minden összesűrűsödött az utóbbi hónapokban, hogy semmi időm nem volt se cikkeket gyártani, se képeket készíteni. Továbbra se szeretném abbahagyni a blogolást, viszont annyi változtatással térek vissza, hogy már nem lesz minden héten két bejegyzés, mert az nagyon sok időmet, energiámat elvette, és hát, nem ebből élek meg, illetve már nincsenek is olyan terveim, mint amilyenek kezdetekben voltak.

Mikor elkezdtem blogolni, az volt tervben, hogy én is szeretnék olyan szépség- és divat blogger lenni, aki majd később a youtube-on is szerencsét próbál, de valahogy már nem vonz ez a világ. Más dolgok kerültek előtérbe. Nem szeretnék már így ismertté válni, én speciel nem is sok bloggernek hiszem el a szavát, mert hát valljuk be.. nagyon sokan csak a szponzoráció miatt csinálnak mindent, ami miatt aligha vannak hiteles bloggerek. Én meg alapból úgy kezdtem ezt az egészet, hogy én nem szeretnék senkit se megvezetni. (Így meg már, hogy rengetegen vannak.. nehezebben is lehetne terjeszkedni.) És ezután sem fogok, hiszen már tényleg csak hobbiból szeretném ezt folytatni, és tovább nem is gondolkodok ebben. 

Sokkal inkább érdekel már a programozás, ugyanis lassan egy éve, hogy a fejembe vettem, hogy programozóként szeretnék elhelyezkedni, és ennek érdekében végeztem el egy ilyen iskolát is, amiről lehet majd a későbbiekben beszámolok. Terveim között így pl. egy olyan weblap/alkalmazás készítése van, ami hasznos lehet mondjuk nekünk, lányoknak. 

Nem szeretném tovább szaporítani a szót, nagyon remélem, hogy továbbra is hasznosnak fogjátok találni a bejegyzéseimet, és szívesen fogtok visszajárni. Viszont egyébként élmény volt látni, hogy ez idő alatt, míg eltűntem, addig is rengetegen látogattátok az oldalam. 😊


Sok puszi

Dóri

2 megjegyzés:

  1. Már hiányoltam a bejegyzéseidet. :) Örülök, hogy újra itt vagy :)
    Sok puszi

    VálaszTörlés