2019/12/28

Webshop tapasztalatok | Stradivarius

stradivarius.com
Már épp itt volt az ideje egy újabb "webshop tapasztalatok" bejegyzésnek. Nem csak azért mert a Mohitoval kapcsolatos bejegyzésem elég népszerű lett, hanem mert alapból is ígértem. A "nagy" téli leárazások december 25-től kezdődően indulnak, úgyhogy vártam ám ezúttal is. Viszont sajnos olyan nagy árzuhanásokat nem tapasztaltam. Egyedül a Stradivarius-ról rendeltem, úgyhogy gondoltam ezt a sorozatot ezzel az üzlettel folytatom.

A Stradivarius, mint sokan tudják, az inditex spanyol ruházati vállalat egyik üzlete. Személy szerint, a kedvencem is, hiszen innen vásárolok a legtöbbet. Többi üzlete egyébként: Zara (Home), Pull&Bear, Bershka, Masssimo Dutti, Oysho, Uterqüe - erről az utolsóról különben én még ezelőtt nem is hallottam. 

Mióta van applikációjuk, azóta még kényelmesebb tőlük a vásárlás. Teljesen átlátható és gyors, ahol ugyanúgy nyomon tudjuk követni a (korábbi) rendeléseinket. Szerencsére itt is ingyenes az üzletbe történő szállítás, továbbá ez a szolgáltatás nagyobb leárazások esetén is elérhető, nem úgy mint az LPP üzleteknél.. ugyanis náluk ezekben az időszakokban nem lehetséges, csakis házhozszállítást vállalnak... ehhez meg ugyebár kell egy bizonyos összeghatár, ha nem akarunk a szállításért is fizetni.  Persze én ezt is meg tudom érteni, hiszen dolgoztam pl. a Reservednél, és normál időszakban is rengeteg csomag érkezett, amiktől már alapból is nehezen fértünk. 

Üzletbe és házhozszállítás esetében is kb 3-9 munkanapot ígérnek, amit tartanak is. Mint említettem, üzletbe ingyenesen szállítanak. SMS-ben, illetve e-mailben is értesítenek minket arról, ha a csomag átvehető. Személyigazolványt átvételkor minden esetben kérnek. Ha olyan városban élünk, ahol nincs (még) ilyen üzlet, akkor viszont házhozszállítást tudunk csak igénybe venni, ami már picit húzósabb, hiszen 1.895 Ft a díja.

A megrendelt termékek bármelyik magyarországi Stradivarius üzletbe visszavihetőek 30 napon belül. A nyugtát emailben a megrendeléshez csatolják, vagy letölthetjük természetesen weboldalról/applikáción keresztül. Ez azért is tök jó, mert ezt mindig elő tudjuk keresni, és nem kell őrizgetnünk, mint más nyugtát. Online visszáru esetében amúgy bőven elég ha csak az appot megnyitjuk és megadjuk a rendelésszámot, vagy a QR kódot beolvassuk. Ezt követően pár nap múlva visszautalják a bankszámlánkra a pénzt.

Én ugye csak az előbbi visszaküldést vettem még igénybe, úgyhogy a másikkal sajnos nincs tapasztalatom. Azért leírom törömören ennek a menete hogyan néz ki: bejelentkezést követően a weboldalon/appon keresztül a visszaküldeni kívánt termék(ek)et kiválasztjuk, majd a szándékunkat megerősítjük. Ezt követően kapunk egy emailt a visszatérítési igényünk elfogadására vonatkozóan. Az emailben csatolt címkét kinyomtatjuk, ráragasztjuk arra a zacsira, amit kaptunk a rendelésünkhöz, és ebben feladjuk a postán, aminek a költségeit mi álljuk. Több, részletes infot azonban itt olvashattok. 

A termékek minőségével egyébként itt is meg vagyok elégedve (na a Bershka-ról ezt mondjuk nem nagyon tudnám elmondani). Azt hiszem egyszer volt eddig olyan, hogy vissza kellett vinnem egy nadrágot, csak mert az a mosástól szörnyen összegyűrődött.. hiába tartottam be a mosási előírásokat. Simán vissza is vették, úgyhogy nem volt semmi rossz tapasztalatom a hibás áru visszavételével sem. 

Úgy hiszem minden fontos infót elmondtam, úgyhogy jöhetnek is a jelenlegi akciós kedvencek: 


STR_Blonde lace camisole top_1
Blonde lace camisole top
akciós ár: 1.995 Ft
eredeti ár: 4.995 Ft
link

STR_Floral dress_1
Floral dress
akciós ár: 2.995 Ft
eredeti ár: 5.995 Ft
link

STR_Lace top_1
Lace top
akciós ár: 3.995 Ft
eredeti ár: 6.995 Ft
link

STR_Mock croc crossbody bag_2
Mock croc crossbody bag
akciós ár: 2.995 Ft
eredeti ár: 4.595 Ft
link

STR_Pink terrazo design planner_1
Design Planner
akciós ár: 2.595 Ft
eredeti ár: 4.995 Ft
link

STR_Marble-effect card holder_1
Marble-effect card holder
akciós ár: 1.295 Ft
eredeti ár: 1.995 Ft
link


Ha kihagytam bármi egyebet, akkor azt nyugodtan írjátok meg kommentben! 😊

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése