2019/12/23

Smink & Outfit | Karácsonyi kiadás


Ez a bejegyzés igazából egy karácsonyi smink bejegyzésnek indult, amiben bemutattam volna hogyan készítettem el a sminkem egy karácsonyi bulira. Kicsit extrább sminket szerettem volna. Tudjátok, olyan glitteres, csillogós félét, úgyhogy meg is valósítottam. De persze most is kapkodás volt a köbön, most több száz kép készítésére meg végképp nem volt idő, így csak a végeredményt tudom megmutatni (és az se az igazi..beruházok már lassan valami jó kis fényforrásra 🙄💵)


A csillámpor felhelyezésére egyébként glitter ragasztót vehettem volna, de úgy voltam vele, hogy biztos nem adok ki több ezer ft-ot csak azért, hogy majd egyszer-kétszer használom. Helyette vettem egy pár száz ft-os hajzselét, amivel ugyanolyan jól működik. Nem potyogott le, és nem is csíkozódott a szemhéjamon. Tehát én nagyon tudom ajánlani ezt a módszert. 

No de mivel részletes sminkbemutatással nem tudok szolgálni, ezért mutatok két karácsonyi göncöt, amit ilyenkor előtúrok a szekrényemből: 


Na ez egy ezer éves darab már, még a nyíregyi Hádából szereztem be. Ja, aki nem tudná, ilyenkor rengeteg "karácsonyi csúnya pulcsi" beszerezhető a turikból. Mikor még gyakrabban jártam turiba, azt tapasztaltam, hogy már ősztől kezdődően telis tele voltak ezek az üzletek ilyen "menő" pulcsikkal. Gondolom továbbra is ez a helyzet. Csak mert mióta elköltöztem otthonról, aligha járok turiba. Leginkább ezt a nyíregyi Hádát  (Rákóczi utca) szerettem, mert kilós  és nagy volt mindig a választék. A főleg plázákban található turikról meg az a véleményem, hogy bár biztos ki lehet fogni különleges, egyedi darabokat, de ár-érték arányukkal nem vagyok teljesen megelégedve. 


Ha már Karácsony, akkor gondoltam elmondom, hogy nálunk egy jó ideje nincs ajándékozás, csak kajálás, társasozás, sütögetés, és filmezés. És tudjátok milyen jó, hogy nem stresszel telik a december? Számomra rettentő stresszes volt az ajándékozás (DE főleg az értelmetlen!). Most komolyan, a nagyszülőknek is pl. már annyira nehéz bármit is adni. Persze voltak kreatívabb ajándékaink is, de azokat nyilván nem lehet minden évben ellőni. Nagyon szeretünk amúgy társasozni, tehát az elmúlt években inkább azokból ruháztunk be, amiket ilyenkor mindenképp előveszünk a nagy zabizások után/között.

Sajnos/nem sajnos, családomban csak én vagyok nagy "Reszkessetek betörők" őrült, aki képes még nyáron is megnézni.. úgyhogy a háttérben ez általában menni is szokott. Én még másnap is megnézem a tv-ben az ismétlését. 🤣Valahogy azt érzem, én ezt sose unom meg.🤷‍♀️ Azóta sincs nagyobb kedvenc.. van persze még pár kedvelt karácsonyi film: Télapu, Igazából szerelem, Grinch, Hull a pelyhes, Aludj csak, én álmodom. És igen, mind régi, valahogy az újak közül számomra egyik se hangulatos..de legalább giccses.

Visszakanyarodva, akik régebben is olvasták a blogom, azoknak ismerős lehetett a pólóm. Három éve csináltattam, ami marha egyszerűen és gyorsan el is készült. Csak felmentem a goprint oldalára, kiválasztottam a póló méretét, csatoltam a képet, és 1-2 nap múlva mehettem is érte. A póló minősége amúgy egész jó, ráadásul mosógépben is mosható, kifordítva, 30°C-on.

 

A végére pedig...
🎄minden Kedves Olvasómnak Kellemes Ünnepeket kívánok!🎄


Dóri

♥ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése