2019/11/24

Glamour Beauty Fesztivál 2019


Ezen a hétvégén került megrendezésre a Glamour Beauty Fesztivál, ahol ezelőtt egyébként én még sosem voltam - jó, hát tavaly volt az első ilyen alapból itthon - úgyhogy már nagyon kíváncsi voltam mi is történik egy ilyen rendezvényen. Gondoltam összeszedem tömören, hogy milyen élményekkel gazdagodtunk barátnőmmel ezen a kis eseményen. Azért is tömören, mert egyrészt szombat délelőtti jegyünk volt, másrészt a lehetséges 4 órás tartózkodásunk 3 órára redukálódott.. mivel kicsit lazára vettük a dolgot azzal, hogy csak 11 körül érkeztünk meg.🤷

Az esemény a Ludwig Múzeumban volt megrendezve. Tudom kis apróság, de tökre pozitív volt, hogy a ruhatárt ingyenesen lehetett igénybe venni. Belépést követően egy szupi kis csomagot kaptunk, amiért már azt hiszem megérte ez az egész (~20.000 Ft körül volt a csomag értéke). Kukkantsunk is bele mik lapultak benne:
  
♥ Hugo Boss The Scent Eau De Parfum - 7,4 ml
 Moschino Toy2 Eau De Parfum - 5 ml
♥ Lancome - Idole Eau De Parfum - 1,5 ml
♥ Yves Saint Laurent LIBRE Eau De Parfum - 1,5 ml
♥ Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy - 2 x 1,5 ml


♥ Revalid TravelSet (sampon, balzsam, hajpakolás)
♥ Dove Nourishing Secrets Detox Ritual sampon


♥ Isana Hydrogel szemkörnyékápoló tapasz
♥ Douglas Home Spa Polynesian Dream tusfürdő
♥ Cetaphil Restoraderm tusfürdő atópiás bőrre
♥ Garnier Moisture + Aqua Bomb arcmaszk


♥ Makeup Revolution rúzs
♥ Orsay L'or De Say folyékony matt rúzs
♥ Artdeco szemhéjpúder
♥ Calzedonia mintás rövid zokni
♥ Canon rúzs alakú toll


♥ Dr Irina Eris Anti-Wrinkle & UV Protecting Cream

Ez mind bizony-bizony. 😍 Hát nem is tudom minek örülök a legjobban, de koromra tekintettel, talán a legutolsónak. 😂 Már úgyis nagyon gondolkoztam azon, hogy kellene valami hasonló krém számomra, de tovább nem jutottam ez ügyben 🤷 .. úgyhogy ez a "probléma" most egy kis időre megoldódott. 

És most jöhet a gyors kis beszámoló:
Első észrevételünk: sok-sok ember, illetve a kígyózó sorok. Kicsit tanácstalannak éreztük magunkat, hogy mégis merre és mivel kezdjünk, így először csak körbenéztünk. Majd a Rossmann standjával kezdtük, ahol apróságokat lehetett nyerni a szerencsekerék forgatásával. Egy feltétele volt az egésznek, ami annyiból állt, hogy a telefonunkkal készítettek egy képet rólunk. Szerencsére nem volt kötelező posztolni, így simán belementünk. De mivel jó lett a kép és tök cukik vagyunk rajta 😁 ezért megosztom veletek: 


Azt hiszem a sminkes standokból (Douglas, Artdeco, YSL, Rossmann, Makeup Revolution, stb.) volt a legtöbb, volt ahova időpontot kellett kérni (no ezekről pl. mi már le is maradtunk), és voltak csak sorban állósok. Akik szerettek volna maguknak valami menő fonatot, azok a Dove standjánál várakoztak. Illetve persze a körmös részleg sem maradhatott ki. Mi a sminkünket szerettük volna  leginkább felfrissíteni. Az Yves Saint Laurent standjára esett a választásunk, ahol kellemesen eltöltöttünk egy bő fél órát, órát. 🤷 Majd frissítették a sminkünket és mentünk is tovább. 

 

Személy szerint, én a fotósarkokat/selfi falakat díjaztam a legjobban. Mutatok "párat" belőlük: 


 


 



 

Fun fact: persze, hogy akkor jött egy fotós, hogy "ez de jó lesz, hadd fotózzam le" amikor a kreativitásom cserben hagyott és azt se tudtam, hogyan pózoljak. 🙄 De remélem azért tényleg "jó lett" . A képet ugyanis még nem láttam, de lehet jobb is.😆

Egyébként voltak tök klassz (gondolom) előadások is, amiket szintén kihagytunk időszűkében:
- Kannabidiol a szépségápolásban
- A nő gyönyörű változásai
- Tökéletes tusvonal készítése
- Gyógynövények szerepe a szépségápolásban, aromaterápiában

Hogy megérte-e számomra? 
Mint említettem, az ajándékcsomag miatt már alapból igen, mert a belépőért 4.000 Ft-ot fizettünk fejenként, maga a csomag értéke pedig jócskán több volt, ráadásul egész hasznos dolgokkal lett megpakolva, amiket mindenképp elhasználok. Emellett örülök, hogy részt vehettem egy ilyen csajos eseményen, főleg úgy, hogy eddig nem sokszor volt ilyenben részem. 

Bár őszintén azt is megvallom, hogy azért picit többet vártam az egésztől. Nem sok mindenre volt idő sajnos, főleg, hogy sokan várakoztak még rajtunk kívül az egyes standoknál. Egy kis sminkeléssel, sok várakozással, körbenézéssel, fényképezéssel, mini nyereményjátékkal  ütöttük el az időt. 


Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése