2016/12/17

Schauma Silver Reflex - Sárga hatás elleni sampon


Egy éve már, hogy elkezdtem szőkíteni a hajam, és csak most tartok ott, hogy végre kezd olyan színű lenni, amilyenre mindig is vágytam. Ugye a sárgás hajszínnel gyűlt meg leginkább a bajom, ami egyébként igen gyakori probléma festett szőke haj esetében. A sárgulás ellen így én is hamvasító sampon után nyúltam, pontosabban az egekig dícsért Schauma Silver reflex sárga hatás elleni samponához. Lássuk, mit ígér a termék, és mik a tapasztalataim.

A termékről a következőt olvashatjuk:
Semlegesíti a sárgás elszíneződéseket és megerősíti a hajat. Az erős, hamvas csillogású hajért sárgás hatás nélkül. Bizonyított hatékonyság: a semlegesítő, hideg színpigmenteket tartalmazó formula semlegesíti az optikai elszíneződéseket és fényesíti a hajat.

Nos, én hiába vártam tőle az előbbiekben ígért eredményeket, nem vettem észre semmit azon kívül, hogy nagyon szárította, és csomóssá tette a hajvégeimet. Igazából eleinte nem is jöttem rá, hogy ennek az okozója a Schauma, csupán akkor kezdett derengeni, amikor épp nem használtam. Illetve, csak utólag jöttem rá, hogy én butus minden alkalommal abban a tudatban használtam, hogy majd lelassítja a sárgulási folyamatot, e helyett minden hajmosásnál egyre sárgább színű lett a hajam... főleg természetesen kezdetekben. Azonban végre, mivel már nem sárgul olyan gyorsan a hajam, így simán kibírom a következő hajfestésig. Viszont köszönettel fogadnám, ha esetleg Ti tudnátok ajánlani egy igazán jó hamvasító sampont, ami Nektek bevált. :)

Dóri

2 megjegyzés:

  1. Egekig dicsérik valóban ezt a sampont, mint másikakat is, de én még nem találkoztam olyannal, amelyik hozta volna azt, amit ígért. Fodrász mondta, hogy szőkitéskor egy cseppnyi feketét kell a festékbe keverni, és akkor nem lesz sargas, hanem ezustos a haj. Hát ezt meg nem próbáltam, de az is meglesz😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, cseppnyi fekete micsodit? mesélj csak pls 😁

      Törlés