2016/11/23

DAS gesunde PLUS HAAR VITAL KOMPLEX Hajkapszula



Eszem ágában sincs senkit hajkapszula szedésére buzdítani, viszont ha valaki épp egy jó hajkapszulát keres igazán pénztárcabarát áron, akkor annak mindenképpen szól ez a bejegyzés. Nekem muszáj volt valamilyen hajvitamin után nézni, és majdnem el is szántam magam egy igazán drága, márkás hajkapszulára, mikor rábukkantam a DM saját márkás kapszulájára, a DAS gesunda PLUS Haar Vital Komplex-re. A termék 2 hónapra elegendő tablettát tartalmaz, az ára pedig már túlontúl baráti, mivel 799 Ft-ért vásárolhatjuk meg.
 
A kapszula a következőket ígéri: a DAS gesunde PLUS étrend-kiegészítő kapszula a haj egészségéért fontos tápanyagokkal: cinkkel, biotinnal, rézzel, folsavval, pantoténsavval és más fontos B- vitaminokkal látja el a szervezetet. A cink hozzájárul a haj és a köröm, a biotin pedig a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a haj normál állapotának fenntartásához. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához. A B-vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Nos, mindent azért nem tudok igazolni, de azt igen, hogy számomra rengeteg babahajat eredményezett és tempósabban is növekedett a hajam. Továbbá sokkal egészségesebbnek is tűnik a hajam, viszont  megjegyezném, mostanában sok mindent megteszek a hajam egészsége érdekében, így az, hogy egészségesebbnek látom, az biztos nem feltétlen csak a kapszula miatt következett be... de nagyban hozzájárult.

Mivel több negatív vélményt olvastam a kapszula esetében - főleg ami a fokozott étvágyat és a pattanásokat illeti -, ezért mindenképp kitérnék ezekre a hatásokra is. Tehát, étvágyam nekem sajnos mindig van, viszont hála az égnek a kapszula szedését követően nem fokozódott ez még jobban. Durva pattogzásokat se vettem észre a bőrömön, úgyhogy úgy gondolom ez mindenképpen egyén-, szervezetfüggő. 

Mindenesetre csak ajánlani tudom, hiszen én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egy kis csodaszer, mely alkalmazkodik a hétköznapi ember pénztárcájához. Amit én vártam tőle, azt teljesítette is... plusz még a körmeim is erősebbek lettek. Körülbelül fél éve használom, hatása igazán csak a második doboz után kezdődött, úgyhogy ne várjunk tőle rögtön eredményeket.

Ti szedtek valamilyen hajvitamint és ha igen melyik mellett döntöttetek?

Dóri



9 megjegyzés:

  1. Szia! Én is ezt szedem plusz a szintén dm-es kovaföldkapszulát. Sajnos nálam fokozott étvágy jelentkezett, pedig pont diétázom :D

    A két hónapot szeretném vele végigcsinálni, kíváncsi vagyok milyen eredményt fogok elérni vele, plusz a ricinusolajjal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Niki!
      Remélem megosztod az elért eredményt a kúra után, én nagyon kíváncsi lennék rá! :)

      Törlés
  2. Nekem sajnos nem vált be , fejfájást és émelygést okozott. Valószínű hogy a cinket nem bírom amit tartalmaz a kapszula! Abba hagytam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos semmiről se mondható el, hogy az mindenkinek jó/hatásos lenne. :\ Így megértem, hogy abbahagytad.

      Törlés
  3. Én ezt a haj vitamint szedem nekem is nőttek baba hajak és

    VálaszTörlés
  4. Én a Magic Hair kapszulát rendeltem meg.80 napig szedtem. Hajhullásra próbáltam. Csökkent is, és rengeteg babahajam nőtt. Jónak találtam. 80napja akcióban 8000ft-ért rendeltem. Most kb 2*annyi. Úgy hogy most gondolkodom, mert így elég borsos az ára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, engem ez tartott vissza attól, hogy megvegyem, illetve emiatt is néztem szét más kapszulák között. Ha esetleg visszatérsz a blogra, és ki is próbáltad, akkor oszd meg bátran a véleményed Te is!😊😊

      Törlés
  5. Volt olyan akinek kesett a menyi tőle???

    VálaszTörlés