2016/11/16

DM Kedvencek doboz


Egyre ismertebbek és népszerűbbek az úgynevezett szépségápolási dobozok, de közülük is leginkább a DM Kedvencek doboz. A dmbox egy zsákbamacska jellegű beauty box, amit mindössze 2.990 Ft-ért vásárolhatunk meg (értéke azonban 6.000 és 20.000 Ft között mozog), ha a szerencsés kisorsoltak között vagyunk.

Viszont októbertől több változás lépett életbe a játék menetével kapcsolatban. A legfontosabb, hogy többé már nem titok mit rejtenek a dobozok, hiszen előre felfedik, mely dobozba milyen termékek kerülnek. Már több téma közül is választhatunk, és akár az összes doboznál szerencsét próbálhatunk. A dobozok egyébként továbbra is limitált mennyiségben érhetőek el, témánként 500 db kerül sorsolásra. Viszont már nem negyedévente, hanem kéthavonta fog megjelenni, melynek köszönhetően így többet próbálkozhatunk. :)



Nekem eddig sajnos egyszer sem sikerült nyernem, de most, mikor pont csak egy e-mail címről regisztráltam, és úgy voltam vele, hogy semmi esély... akkor pont rám mosolygott a szerencse. Ráadásul a legjobbat sikerült megszereznem, a DM Kedvencek ápolt hajért című dobozt, amiben a következő ápoló hatású termékek lapulnak:




SavoDerm sampon, ph5 ápoló (1.199 Ft)
A Savoderm med pH5 ápoló sampont kifejezetten különösen érzékeny fejbőrre fejlesztették ki. Különleges összetételének köszönhetően csillapítja a fejbőr viszketését, miközben a hajat egészségessé és ragyogóvá varázsolja. Szilikon mentes, nem tartalmaz szappant, színezékeket, de parabénektől, ásványi olajoktól és egyéb allergén illatanyagoktól is mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt sampon, melynek hatását a panthenol B5 provitamin, B3 vitamin, a búzaprotein és a mandulaprotein garantálják.


Balea aer. hajlakk volumen 4 (499 Ft)
A Balea hajlakk extra erős tartást kölcsönöz frizurájának egész napon át a mikropermetnek köszönhetően. Nem károsítja a hajat, nem ragad össze a haj. UV filterrel.


Dr. Organic teafaolajos sampon (2.599 Ft)
Gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja, hidratálja, felfrissíti, élénkíti és revitalizálja a hajat és a fejbőrt természetes antiszeptikus hatású bioaktív teafaolajjal, Aloe verával és borsmentaolajjal. Ideális mind a normál, mind a zsíros haj és fejbőr ápolására. Nem tartalmaz: ásványi olajat, szilikont, parabént, SLS-t, mesterséges színezékeket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont.


Balea Professional hajvégápoló szérum (699 Ft)
Hatékony, ápoló formulájának köszönhetően regenerálja a töredezett hajvégeket. Rendszeres használatával megakadályozza, hogy a hajvégek ismét károsodjanak. Fitokeratint és szőlőmagolajat tartalmaz.


Aromax Ricinus hajpakolás (1.999 Ft)
Az Aromax Ricinusolajos Hajpakolás kondicionálja a hajat és a fejbőrt. A benne található argánolajnak köszönhetően segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, ezen felül intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban gazdag ezért a fejbőrre is jótékony hatású. Levendula- és rozmaringolaj tartalma serkenti a hajhagymák működését és kellemes illatot biztosít.


Schwarzkopf essence Ultimate sampon, Caviar+ (1.399 Ft)
Az évek során a haj veszít erejéből. A gyöngyörű és fiatalos haj helyreállításához mély regenerálásra és fenséges ápolásra van szükség. A CAVIAR+ HAIR RENEW megújulást segítő sampon kaviár kivonattal segít megújítani a haj sejtjeit & segít helyreállítani a fiatalos haj 5 tulajdonságát: erő, rugalmasság, könnyedség, simaság és egészséges ragyogás. A regenerált és életerős kinézetű hajért.




Összességében számomra ez egy nagyon szuper kis összeállítás. A festett szőke hajam ezeket a termékeket úgy gondolom nagyon fogja szeretni. Kifejezetten örülök, hogy két szilikon mentes sampont is belecsempésztek a dobozba, mivel ha lehetséges,  inkább hanyagolom a szilikon tartalmú készítményeket. A ricinusolajról és jótékony hatásairól bizonyára sokan hallottatok… így az Aromax ricinus olajos pakolása sem fog szerintem csalódást okozni, főleg hogy még argánolajat is tartalmaz. Továbbá gyorsan fogyó termékeim egyike a hajvégápoló, hajlakkot meg egyébként is terveztem vásárolni, így tényleg egy telitalálat ez a kis dobozka. Köszönöm DM! :)



Nektek sikerült már hozzájutni DM Kedvencek dobozhoz?

Ti mit gondoltok a hajápolási doboz tartalmáról? 

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése