2016/11/12

Filléres Telefontokok


Telefontokok terén sem feltétlen szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni. Például az Aliexpress, eBay ebben is jó barátunk, hiszen rendkívül kedvező áron, azaz pár száz forintokért divatos tokokat szerezhetünk be, amelyek minőségileg sem rosszabbak a drágább verzióiknál. Nekem ez a kis gyűjteményem került annyiba mintha 1 darab tokot vásároltam volna vagy bizsuboltban vagy ruha üzletben. Az efféle boltokban ritkán látni ilyen akciós áron telefontokokat... attól meg kifejezetten rosszul vagyok, hogy a telefontokok 80%-a iPhone készülékekre lettek gyártva.

Őszintén szólva, régebben csak a telefon védése szempontjából vettem egyetlen egy tokot, amit időtlen időkig használtam. Azonban mivel ezek a kiegészítők is egyre divatosabbá váltak napjainkra, és mivel a telefonunk már legtöbbünk kis kedvencévé vált... ezért most már én is szívesen bújtatom őket más és más jelmezbe. 




Jelenleg ezek az abszolút kedvenceim. Igazán egyszerűek, de mégis nagyon modern kinézetet nyújtanak a telefonomnak. Hátlapjuk - ami tükörként is funkcionál - kemény műanyag, az oldaluk viszont gumis, ami nagyban megkönnyíti a levételüket.  IDE kattintva Ti is beszerezhetitek kemény 355 Ft-ért.


A következő tokok - 640 Ft/db - kizárólag Samsung telefonokra kaphatóak. Elég masszívak és ragaszkodóak, mivel nehezen szabadítom meg tőlük a telefonomat. Viszont így leesésnél is nagyon jó védelmet nyújtanak, amire volt is már példa... :)




Ezeket az igazán csajos telefontokokat viszont a SIX-ben vásároltam végkiárusításon, így ezekhez is nagyon olcsón jutottam hozzá - 70%-os akció kapcsán - 477 Ft/db áron. Eredeti árukon biztos nem vásároltam volna meg őket, hiszen online is beszerezhetünk szerintem hasonlókat és talán szebbeket is ilyen "akciós" áron.


Köszönettel veszem, ha megosszátok Ti is a kedvenceitek. :)


Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése