2017/07/05

Ziaja kakaóvajas barnulást gyorsító spray


Még április, május környékén beszereztem ezt a Ziaja terméket, annak reményében, hogy majd szép barna leszek mire kezdődik a nyár. Kezdetben még sikerült is használni pár napot, aztán sajnos az időjárás nem éppen kedvezett nekem (sem). Úgyhogy nem igen jött össze a kis tervem, de sebaj, túltettem magam rajta 😀... júniusban újra előszedtem, és amikor csak tehettem, használtam. 

Ziaja termékekkel egyébként nem igen volt még dolgom, a spray-t követően nézegettem csak a cég után, és az olvasottak alapján még jó pár termékükkel meg szeretnék ismerkedni. Talán két legfontosabb tudnivaló a lengyel céggel kapcsolatban, hogy arc, test és babaápoló kozmetikumokat gyárt, melyek egytől egyig természetes alapanyagokból készülnek, illetve ami még fontosabb, hogy nem tesztelnek állatokon. 

A barnulást gyorsító spray-je minden bőrtípusra, napozás és szoláriumozás előtt is használható. Gyors barnulást ígér, miközben ápolja és enyhén zsírozza a bőrt, illetve megakadályozza a túlzott vízvesztést. A termék parabénmentes. Nap ellen nem véd. 


Következőképp használtam: max. egy fél óráig sütkéreztem a napon egyik oldalamon is, másik oldalamon is, leggyakrabban olyan 3-4 óra között, ekkor még a nap ereje elég erős, úgyhogy elengedhetetlen volt egy napvédő termék használata is. Direkt nem szerettem volna egyébként fél óránál többet kint lenni, inkább arra törekedtem, hogy rendszeresen, kevés időt töltsek a napon, mely által fokozatosan és szépen barnulhatok. Ezért is szerettem volna mindenképp valami olyan terméket, ami elősegíti a barnulást, s melynek köszönhetően nem kell órákig a napon aszalódni. 

Illata isteni, finom édeskés, örülnék egy hasonló illatú testpermetnek, mert már emiatt is szívesen fújdogáltam magamra. Viszont, a bőröm nem szívja be, így azon marad egy olajos réteg (ami már kevésbé kellemes), míg le nem tusolok. Mielőtt rátérnék a további tapasztalataimra, megjegyzem, hogy én elég érdekesen tudok barnulni. A hasamon, hátamon könnyedén barnulok, a vállamnál és a mellkasomnál általában pirulok, a többi helyen nehezen fog meg a nap, az arcomon meg alig veszek észre változást. 😁 Ezt alapul véve, inkább főleg azokon a területeken kenegettem magam jobban, amelyeknek nagyobb szüksége volt rá.

Összességében azt kell, hogy mondjam, picit többet vártam a terméktől, hiszen nem érzem úgy, hogy annyira segített a barnulásban. Rendszeres használat után nem lettem sokkal barnább tőle, mint bármikor máskor, nélküle. Bizonyára, ha több időt töltöttem volna a napon, akkor hatásosabb lett volna, de ugye pont az volt a célom vele, hogy elég legyen rövid időt tölteni a napon. Sejtem, hogy a hozzám hasonló, nehezen barnulóknak szintén nem lenne nagy siker... de aki meg könnyen barnul, annak meg nem is tudom, hogy szüksége lenne egy ilyen kencére.

Ettől függetlenül még lehet, hogy nagyon jó termék, de ilyen bőrtípussal, ilyen használattal, napozás előtt számomra nem vált be. Jövő héten, ha viszem magammal a nyaralásra, ott biztosan nagy sikert arat, vagyis ajánlom neki... ha már egész nap kint fogok feküdni. 😋😛


Beszerezhető: drogériákban vagy Ziaja webshop
Ára: kb. 1400 Ft


Ti próbáltátok már? Használta valaki szolárium előtt? Mik a tapasztalataitok?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése