2017/07/14

Mi van a nyaralós neszeszeremben?


Mivel holnap már indulunk nyaralni, ezét gondoltam megmutatom Nektek miket pakolok be a sminktáskámba. Nem viszek sok mindent, hiszen nyáron alapból nem szívesen sminkelem magam, és nem hinném, hogy pont nyaraláskor fog ez a helyzet megváltozni, de a biztonság kedvéért betettem pluszba ezt-azt.

Zárójelben megjegyzem, hogy miközben írtam a bejegyzést, rájöttem, hogy a legtöbb sminktermékről már készítettem korábban tesztet, úgyhogy aki még nem olvasta, és kíváncsi rájuk, az megtalálja a bejegyzés alján a tesztek hivatkozásait.



Nos, hát ezeket mondanám az alapkellékeknek. Általában nyáron a sminkelési rutinom csupán szemöldökformázásból, szempillaspirálozásból és egy rúzs, szájfény feldobásából áll. Így hát elég valószínű, hogy kint is csak ezekhez a termékekhez fogok nyúlni. Mondanom sem kell, mennyi időt megspórolok ezzel magamnak, és persze másoknak is, hisz nem kell órákat rám várniuk mire elkészülök. 🙈 Ha a pattijaim már annyira zavarnak, akkor a catrice korrektorával tüntetem el őket. 



A legfontosabbakon kívül még magammal viszem a kedvenc alapozóm, illetve egy palettát, amit annyira imádok, hiszen pirosító, bronzosító, highlighter és egy nagy tükör is lapul benne. Igazán helytakarékos megoldás, tehát utazáshoz egyszerűen tökéletes. 😍



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése