2016/11/19

CATRICE - HD Liquid Coverage alapozó



Időtlen idők óta keresem alapozóból számomra a nagy Ő-t, és azt hiszem végre rátaláltam. Akárhányszor vásároltam ezelőtt alapozót, valamivel mindig gond volt... de legtöbbször az árnyalattal, hiszen világos bőrű lévén nem olyan könnyű megtalálni azt, ami ne térne el a nyakam színétől. Illetve a másik gyakori problémám, hogy a legtöbb alapozó esetében éreznem is kellett azt a bizonyos maszk hatást. Azonban a Catrice HD Liquid Coverage alapozó annyira tökéletes számomra, hogy muszáj megosztanom a tapasztalatom Veletek. Vásárlásakor egyébként pont mázlim volt, hiszen a Rossmann-ban kaptam mellé ajándékba egy korrektort is, így összesen csupán csak 2290 Ft-ba került.

A terméken a következőt olvashatjuk:

Könnyed, nem olajos textúrájú alapozó, amit olyan természetes viselni, akár egy második bőrréteget. Hosszantartó, intenzív fedést biztosít maszkhatás nélkül, egyenletes bőrfelszínnel. Magas-fedésű befejezés. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Használat előtt rázza fel.


Annyira hozza azt amit ígér, hogy szinte nem is tudok belekötni. Szép a fedése, simán bírja a nap végéig és végre-valahára egy olyan árnyalat - light beige - ami tökéletesen passzol az én világos arcbőrömhöz. Valóban könnyed, nagyon híg a textúrája... így nem az a ragacsos, sűrű, olajos alapozó amelyek viselésénél érezhetjük a maszkhatást. Folyós állaga ellenére ugyanakkor nagyon gyorsan, szép mattra szárad. Szerintem a végeredmény egyszerűen bámulatos: egységes, puha, szép bőr.

előtte
utána

Az ajándékba kapott Camouflage korrektorról csupán csak annyit írnék, hogy a legelső benyomásom az volt róla, hogy ez még nekem is nagyon világos. Így ezt a terméket ebben az árnyalatban - light beige - csakis kizárólag szem alatti karikák eltüntetésére fogom használni, amire tökéletes is. Viszont ez már kevésbé szárad olyan gyorsan mint az alapozó.


Az alapozó pedig összességében nálam telitalálat. Drogériás viszonylatban számomra az eddigi legjobb, amivel valaha találkoztam, hiszen végre egy olyan, amivel maximálisan meg vagyok elégedve és amely mellett még primert sem kell használnom. Ha nektek is hasonlóan világos bőrötök van, és könnyed textúrájú, matt finisű alapozót kerestek rendkívül kedvező áron, akkor igazán érdemes kipróbálni.


Ti próbáltátok már? 

Dóri





2 megjegyzés:

  1. De jó,hogy pont ezt az alapozót vetted meg. Én is szemeztem mostanában vele, de ajándékba venném. Szintén világos bőrű lánynak lesz. Így már nyugodt szívvel veszem meg. Köszönöm a részletes leírást :)

    VálaszTörlés