2016/12/03

Jelentkezz, Nyerj, Tesztelj!


Szeretnék minél több hasznos információt is megosztani Veletek - nyereményjátékokról, kuponokról, akciókról, és egyéb fontosabb tudnivalókról -, melyek szerintem érdekesek lehetnek számotokra. Úgy gondolom, elég sokan például nem tudhatnak a Krémmánián lévő nyereményjátékról... én is csak nem régóta vagyok tisztában vele, de nem is terveztem magamban tartani. A játék lényege, hogy ha kisorsolnak, akkor tesztelhetünk egy adott játék során meghirdetett terméket.

A Krémmánia ugyebár arra szolgál, hogy segítséget nyújtson számunkra abban, hogy vásárlás előtt könnyebben tudjunk dönteni egy adott termék sorsáról. Hogy minél jobban ösztönözzék az olvasókat a véleményük megosztására, ezért igen gyakran hirdetnek "Teszteld le!' nyereményjátékot. A jelentkezésnek feltétele ezáltal, hogy a játék kezdete előtt legalább 10 véleményt írtunk a Krémmániára. Tehát már csak ezért is érdemes megosztani a véleményünket egyes kozmetikumokról.

Ha már a vélemények megosztásánál tartok, megemlíteném, hogy érdemes minél konkrétabban leírnunk a tapasztalatainkat, hogy a többi olvasónak minél hasznosabb információt nyújtsunk ezáltal. Azonban hiába volt egy vélemény hasznos, többször észrevettem, hogy egyes véleményeket nagyon lepontoztak, ami érthetetlen is volt számomra. Ily módon több véleményezőnek el is mehetett a kedve a további véleményezéstől. Azonban feltételezem, hogy ezen okok miatt szüntethette meg a Krémmánia a dislike gombot, tehát többé már nincs ilyen probléma.

Tesztelőként egyébként arra kérnek, hogy az adott terméket alaposan próbáljuk ki, és néhány heti használat után írjuk meg a véleményünket a termék krémmániás adatlapján. Ezidáig különben nekem sem volt szerencsém nyerni, de egyszer hátha sikerül. :) Jelenleg egy ajakápoló tesztelésére nevezhetünk be, melynek jelentkezési határideje december 6.


Sok sikert mindenkinek! :)


Ti milyen gyakran olvassátok az oldalt vásárlás előtt?

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése