2019/06/27

Foreo utánzat



Egy időben a csapból is szerintem a foreo hirdetések folytak. Hiába kissé unalmas volt és hiába próbáltam arra gondolni, hogyha valamit ennyire hirdetni kell, akkor nem lehet olyan jó... azonban mégis elérték céljukat, felkelteltette a termék az érdeklődésem... Bár borsos árának köszönhetően inkább még úgy voltam vele, erre még aludni kell egy-kettőt.

Emlékszem, mikor legelőször láttam egy youtuber-nél az eredeti Foreo reklámozását, úgy, hogy még csak akkor próbálta ki, teljesen felháborodtam, hogy hogy lehet egy ilyen baromi drága terméket 1 alkalom után dicsőíteni, hogy az kb. 60.000 ezer forintért - azt hiszem az az adott típus akkor annyiba került - kapható?! Egy ilyen termék véleményezéséhez idő kell alapból, de az ára miatt meg pláne, ha már így ajánlgatjuk. Ekkoriban engem nem is érdekelt ez a termék, különösebben nem fogott meg - természetesen az ára miatt -  majd meg is feledkeztem róla.

Aztán durván 1 évvel később kezdődött a mindenki általi reklámozása. Sajnos az ég nem áldott meg engem sem pattanásmentes, csodaszép bababőrrel, és nemrégiben nagyon csúnya állapotban is volt a arcbőröm. Leginkább az utóbbi miatt voltam kénytelen utánaolvasgatni, hogy vajon tényleg érdemes-e egy ilyen Foreo-ra beruházni, illetve hogy mit tud ennyi pénzért. Ugye érthető okok miatt nem siettem el a vásárlását (hála az égnek), hiszen közben rátaláltam egy utánzatra az aliexpressen, ami az eredeti töredékébe kerül. (~ 3000 Ft). Meg is rendeltem azonnal.


Nagyon senkinek sem kell szerintem bemutatni, de aki mégse tudná: tömören egy elektromos (usb töltős), vízálló, szilikonos arctisztító keféről van szó, amin 3 fokozat állítható be.  


Azóta több hónapja használom, így azt hiszem megérett ez a cikk a termék véleményezésére. Kezdem azzal, hogy én napi 1x, esténként használom, de a hétvégi hazautazásokra és egyéb utakra azért nem viszem magammal. DE, könnyen hordozható, úgyhogy aki akarja, az nyilván vigye magával. Én csak szimplán lusta vagyok vagy elfelejtem. 🙈

Ami baromira meglepett, az az, hogy a 3 hónap alatt egyetlen egyszer kellett csupán töltenem. Ja egyébként a hozzá kapott usb kábelt én ügyesen elveszítettem, de no para, hisz normál töltővel is ugyanúgy működik. Illetve amúgy sem volt praktikus a hozzá kapott mini kábel.

Használata után mindig frissnek és tisztának érzem az arcom, nagyon szépen tisztít, úgyhogy én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Illetve, rendszeres használata után a csúnya pattanások száma is csak csökkent és csökkent. Volt olyan is, főleg az elmúlt egy hétben, amikor lemerült és míg szárítottam ki - hisz nem akartam véletlenül sem, hogy vizes maradjon a kis lyukacska - tehát nem tisztítottam vele az arcom, akkor viszont rögtön kibújtak az újabb csúfságok, illetve koszosabbnak is éreztem az arcbőröm. Úgyhogy ez is csak egy bizonyíték számomra, hogy a bőröm mindenképp igényli ezt a kis kefét.

Picit zavaró egyébként, hogy a ki-be kapcsoló gomb középen van, így minden alkalommal véletlen mindig kikapcsolom. Vagy én vagyok a béna, vagy a gomb lehetne kevésbé érzékeny.. nem tudom, de azért azt hiszem ezt túlélem. 😀 Egy bibije van még, az az, hogy nem kapcsol ki x idő - mondjuk 30 mp - múlva, így nekünk kell arra figyelni.

Más negatívat nem tudok mondani róla, én nagyon szeretem ezt a kis kütyüt, ennyi pénzért meg teljesen megérte. Nagyon örülök, hogy nem rohantam megvásárolni az eredeti társát, főleg azért mert nem hiszem, hogy annyival többet tudna ettől.

UPDATE: amint megírtam ezt a bejegyzést, nem sokkal utána szegényke kütyüm elkezdett furcsán viselkedni: világított használat nélkül míg szépen le nem merült. ☹️ Kétszer megpróbáltam újra feltölteni, de utána sajna újra eljátszotta ezt. Valakinek esetleg ilyen tapasztalat? Lehet általánosítani vagy csak én futottam bele egy selejtes verzióba? (Bár én azóta is használom szegénykémet...😁)


Ti próbáltátok már?

Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése