2020/05/24

Outfit | Casual day every day


Alapvetően én inkább a csinibb ruhadarabokat részesítem előnyben, de az új körülményeknek köszönhetően a pizsin és a macinacin kívül mást nem igen hordtam. Igazából próbáltam is a jó oldalát nézni ennek az egésznek, hiszen még egy indok volt arra, hogy ne költsem feleslegesen a pénzem újabb és újabb holmikra. A sok költözés hatására egyébként is már úgy hiszem egész okosan vásároltam ruhák terén is, avagy nem csábultam el minden hülye akció láttán (kinőttem ebből a betegségből hála az égnek.. 😂). Már azt se tudom mikor néztem fel utoljára webshopra, jóó leszámítva azt, amikoris rendeltem pár kényelmes ruhadarabot magamnak, de ennyi is. Ezeket a következő képeken meg is leshetitek:






A leggingshez fűznék annyit, hogy én ezt a fajtát szeretem a legjobban, ami ilyen passzos és közben kényelmes is, szóval nagyon tudom ajánlani, már csak az ára miatt is.

Illetve az Adidas pulcsihoz, hogy az About you-n állandóan van valami akció vagy kupon (pl. influencerek kuponjai), tehát érdemes picit várni, és úgy olcsóbban hozzájuthatunk kiszemelt darabjainkhoz. 😊

Köszönet a képekért Kandzsem-nek. 😊


Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése