2017/08/02

Magic bra | Vajon működik?


Szerintem nem nagyon kell senkinek sem bemutatni ezeket a melltartókat, ugyanis az Instagram és a Facebook hirdetések gondoskodtak arról, hogy mindenkihez eljussanak ezek a 'csoda' melltartók, bízva abban, hogy majd sokan kísértésbe - köztük én is - esnek. 

Gyakorlatilag egy pánt és hát nélküli melltartóról van szó, ami a ragasztós felületének köszönhetően rátapad a mellekre, továbbá szexi, teltebb kebleket is varázsol számunkra a fűző segítségével. Az utóbbi igazából engem annyira nem izgatott, hisz leginkább hát nélküli ruhákhoz szerettem volna már egy jó kis melltartót, az olyan típusú, ízléses ruhák meg elől amúgy sem mélyen dekoltáltak. 

Úgy gondoltam Aliexpress-ről megpróbálok először beszerezni egyet, aztán ha nem válik be, akkor nem sokat buktam rajta. Három méretben lehetett kapni: A, B és C. Én az előbbi kettőből rendeltem egyet-egyet. Azért sok eltérés nincs köztük, de a B jobban passzolt rám (75B melltartót hordok egyébként). 


A felhelyezése nem volt számomra valami könnyű feladat.. Igazából próbáltam minél jobban úgy felrakni, hogy közben tartsa is a melleimet, de ezt nem sikerült összehozni. Viszont így elgondolkodtató, hogy ha az én melleimet nem tudja megtartani - amiket egyáltalán nem mondanék nagynak - akkor a nagyobb keblű hölgyeknek ez hogy válik be?!

Legelőször egy hűvösebb, nyári napon, otthon teszteltem. Időnként késztetést éreztem arra, hogy jobban oda szorítsam, mert azt vettem észre, hogy a szélein kezdte a ragasztó felmondani a szolgálatot. Majd következett a takarítás, amikor már arra jöttem rá, hogy hajolgatni nem igen szabad benne, hiszen akkor még inkább azt éreztem, hogy ez bizony mindjárt lepottyan rólam. Nyaralásra még ezek után is magammal vittem (előtte azért szappanos vízzel kimostam), de az első nap után többet elő se vettem, ugyanis akkora már egyértelmű volt, hogy ez úgy szörnyű, ahogy van. 😅Nagy hőségben marhára kényelmetlen, konkrétan tapiznom kellett állandóan a melltartót, mert egyszerűen nem akart nyugton maradni. 🙈

Tehát sajnos azt kell mondjam, számomra ez nem vált be. Igazából nem is tudom az ehhez hasonló, márkásabb melltartók vajon működnének-e, hiszen a ragasztója pl. ennek is baromi erős volt... "csak" a hőség, izzadás, mozgás nem éppen a legjobb barátja.


INNEN szereztem be.


Nektek mi a véleményetek? Van olyan melltartótok ami tökéletes hát nélküli ruhákhoz?

Dóri

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nekem is van egy ilyen tapadós melltartóm, nem tudom honnan rendeltem már. De nem ilyen, szóval nem lehet összehúzni.
    Nekem annyira nincs bajom vele, nem esik le ha pl. izzadok. Sokan ugyan nem hordom, mert maximum 2 ruhám van aminek hátul kivan vágva az anyag.
    De lehet több használat után érezném azt, hogy hoppá valami lecsúszott rólam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia 😊 oh, viszont így nagyon érdekelne honnan vásároltad, ha esetleg eszedbe jutna, szólj nyugodtan! 😃

      Törlés
  2. De jó, hogy írtál róla. Erősen gondolkodom egy ideje, hogy megrendeljem, de mivel nagyon izzadós vagyok, valószínűleg 3 perc után elengedne. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, nagyon felejtős. :( Szerintem mindenkinél egy idő után leesik...hacsak nem túl passzos ruhához veszi fel az ember.

      Törlés