2017/08/09

Yves rocher | "Expressz" önbarnító permet



Amikor épp a szokásos hajkencéimért mentem az Yves Rocher-ba, akkor akadt meg a szemem ezen az önbarnítón, vagyis pontosabban először az akciós árán (1.595 Ft) majd azon, hogy ez végre nem az a krémes állagú, amikkel korábban egytől egyig meggyűlt a bajom. Így hát erősen is gondolkodóba estem, hogy vajon ezt érdemes-e kipróbálni. Hosszas gondolkodás után segítségül hívtam a krémmániát, és úgy voltam vele, majd az ott olvasottak alapján eldöntöm mi lesz a termék sorsa. Mivel meglepetésemre tök jó kis véleményeket írtak róla, úgy döntöttem, ez bizony kell nekem! 😊

Mint tudjátok, nem vagyok egy könnyen barnulós típus, és mivel a szolit már nem igen csípem, így nagyon bíztam benne, hogy most találtam egy igazi kincset, amivel talán még télen is normális színem lehet. Évekkel ezelőtt próbálkoztam utoljára önbarnítókkal, akkor is az említett krémes állagúakkal, amelyek nagyon lassan száradtak, büdösek voltak, a természetes barnaságot meg messziről sem ismerték. Akkor úgy voltam vele, hogy többet nem próbálkozok önbarnítóval, de most mégis elcsábultam egynek. 

Amit az YR önbarnító ígér: természetes és ragyogó barnaságot kölcsönöz mindössze 1 óra alatt (fontos, hogy 3 órán keresztül ne érje víz a kezelt bőrfelületet!)



Tapasztalat
Nem gondoltam volna, de tényleg szép, természetes barna bőrt kölcsönöz, viszont nagyon intenzív, úgyhogy ne vigyük ám túlzásba. Legelőször egy este, az arcomon próbáltam ki, és másnap reggel meglepődve néztem a tükörbe, hogy OMG, mégis hogy nézek ki...😅 kicsit túlzásba vittem a dolgot, de legalább egyáltalán nem lett narancsfejem, hanem nagyon is elégedett voltam a színnel. Ennek megörülve, el is kezdtünk jobban megismerkedni. 😊

Általában hetente (ha nem vagyok lusti az előtte való radírozáshoz), esténként, lefekvés előtt használom. Vizes állagának köszönhetően pillanatok alatt megszárad, ami amennyire pozitív, annyira negatív is tud lenni..hiszen így eléggé nehézkes az eldolgozása. Mikor kezdetekben használtam, akkor pl. nem is tudtam követni, hogy hova kentem belőle, és hova nem, aminek persze meg is lett a következménye. Nem mondom, hogy azóta mindig profin kenegetem magam, de azért már kezdek belejönni. Ugye mint minden, ez is csak gyakorlás kérdése. Nekem akkor sikerült a legjobban, amikor a kezembe fújtam belőle kb. kétszer, háromszor, majd a kívánt területen szépen eloszlattam.

Összességében a legjobb önbarnító, amivel valaha volt dolgom, még a szaga sem olyan irritáló, de tény, hogy neki is meg van az a tipikus önbarnító szaga.  A párnáim, ruháim meg mondanom sem kell mennyire hálásak azért, hogy gyorsan beivódik, hisz egy folttal se találkoztam még.


Bár én már régebben vettem, de úgy látom a webshop-on is most akciós (1.790 Ft), így valószínű, hogy a boltban is hasonló áron tudjátok beszerezni. 

Eredeti ára: 3.190 Ft


Ti használtok önbarnítót? Melyik a kedvencetek?

Dóri



2 megjegyzés:

  1. Na ilyet tuti, hogy beszerzek! Bár én a biobaza önbarnítójával is megvagyok elégedve, csak ahol járok ott minden barna.
    Megvárom még a mostani kifogy, ami valószínű jövőre lesz, és beszerzek majd egy ilyet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh :/ ha ez is fogna, akkor egy idő után lehet megunnám kenegetni.. de csak mert túl lusta lennék ahhoz, hogy megvárjam mire teljesen megszárad. :D
      Egyébként a biobazárol mostanság annyi jót hallottam, hogy valamelyik terméküket mostmár én is kipróbálom. :)

      Törlés