2019/03/14

Tabu | Idelyn Beliema termékcsalád

Forrás

Kényes, kínos problémák is vannak természetesen, amikről még inkább érdemes beszélni. Egy időben sajnos visszatérő probléma volt nálam a hüvelyi fertőzés, emiatt sűrű látogatója voltam a nőgyógyásznak. Kezdett már nagyon elegem lenni az egészből, amikoris megláttam egy reklámot a Beliemáról, miszerint ez a termékcsalád nemcsak enyhíti a kellemetlen tüneteket, de nem is kell azon gondolkodnunk hogy melyik fertőzésről is van szó (gombás vagy bakteriális), hiszen mindkét fertőzés kezelésére alkalmas lehet - ha már erre fejlesztették ki. 

Hát igen, ez nagyon jól hangzott. Hiszen ha tényleg mindkét fertőzéssel elbán, akkor végre nem kell nőgyógyászhoz szaladgálni az embernek (mely által időt és pénzt spórol meg magának), hanem csak egyszerűen bemegy a gyógyszertárba, megveszi és pár napon belül vége is az egésznek.

Viszont számomra csak bebizonyosodott, hogy erre is kijelenthetem: túl szép, hogy igaz legyen.😞 Egy alkalommal semmi időm nem volt arra, hogy nőgyógyászhoz rohanjak, ezért úgy voltam vele, kipróbálom ezt az úgynevezett "csodaszert".  Ugye a küzdelmet leginkább a hüvelytabletta venné fel, azonban nekem nem hogy nem segített, de még a tünetek is csak egyre kellemetlenebbek voltak, emellett még extra pénzkidobás is volt. Legközelebb mikor mentem a gyógyszertárba, tanácsot kértem, mit tehetnék, és hogy tényleg alkalmas mindkét fertőzés kezelésére ez a tabletta? 🤨 Természetesen nem. Ezek a készítmények sajnos csak a védelemre szolgálnak (vagy nagyon kezdetleges, kisebb fertőzésre hatásosak), azaz, ha már kialakult a fertőzés, akkor már sokat nem tudnak segíteni, hiszen nem ölik ki a gonosz manókat onnan, és amíg a gonosz manók ott vannak, addig a hüvely természetes flóráját sem képesek ezek a készítmények visszaállítani. 

Tehát ha nagy gond van, akkor sajnos tényleg csak egy lehetőség van: 
nőgyógyászhoz menni

Vagy, ami még nekem segített ekkor, amit a gyógyszertáros tanácsára tettem (időszűkében): 
Betadine kúp - ami viszont nem csak hogy a gombát és rossz bacikat öli meg, hanem MINDENT kiírt, emiatt a kúra után ezért tanácsos (de inkább muszáj!) helyreállítani újra a természetes flórát, amit akár a Beliema tablettával is lehet. 

Szeretném hangsúlyozni, hogy csupán a véleményem osztottam meg, ami pedig összességében az, hogy: védelemre és a természetes hüvelyflóra visszaállítására bizony alkalmas a Beliema termékcsalád, és teszik a dolgukat, de sajnos ha komoly, gombás vagy bakteriális fertőzésről van szó, akkor szomorúan kellett tapasztalnom, hogy azok kezelésére viszont már nem alkalmasak.

(Ezt a bejegyzést is már nagyon-nagyon rég terveztem megírni, de tudjátok, ami késik nem múlik...😊)



Bízom benne, hogy hasznosnak találtátok kedves Sorstársak a bejegyzésem.

Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése