2017/01/18

Diamond Nails - One Step Zselé Lakk induló szett



Kész, vége. Feladtam a körömlakkokkal való küszködést. A többség sajnos egy hétig se bírta, melynek köszönhetően inkább csupasz körmökkel mászkáltam, amiből már kezdett elegem lenni. Egyik nap gondoltam egyet, és elhatároztam, hogy veszek egy gél lakk készletet otthonra. Sok időm viszont nem volt töprengeni, hiszen éppen akciós volt a Diamond Nails One Step Zselé Lakk induló szettje, amit természetesen nem hagyhattam ki (:D). Így 10.000 Ft-ért meg is vásároltam.

A one step zselé lakk nagy előnye a sima gél lakkal szemben, hogy sokkal kevesebb folyamatot, illetve így sokkal kevesebb kelléket is igényel, kb. olyan egyszerű mint egy körömlakk felvitele. Sőt még egyszerűbb is, hiszen a géllakról tudjuk, hogy pillanatokon belül megköt, és nem kell  attól félni, hogy valamibe esetleg belenyúlunk, amivel elrontanánk a frissen festett körmünket.

A csomag tartalma:
- 9 wattos LED-UV lámpa - 1 év garanciával!
- One step zselé lakk - OS001 - fehér
- One step zselé lakk - OS008 - szürkésbarna
- Fehér buffer
- Nail prep köröm előkészítő folyadék
- Szürke egyenes reszelő
- Narancsfa pálca





A Diamond Nails honlapján egyébként nagy segítség - ugye főleg kezdőknek, mint ahogy számomra is - hogy minden termék használatáról van egy kis leírás, mely révén a Google segítségét nem igazán kellett igénybe vennem. :D 

A menete tényleg pofon egyszerű:
1. Narancsfa pálcával távolítsuk el a felesleges körömbőrt.
2. Buffer segítségével bolyhosítsuk a köröm felületét.
3. Tisztítsuk meg a köröm felületet a bolyhosítás során keletkezett portól.
4. Vigyük fel a vízelvonó hatású Nail prep előkészítő folyadékot (néhány mp alatt kifehéríti, mattítja a körmöt).
5. A kiválasztott színt kenjük fel vékony rétegben.
6. Végezetül helyezzük a körmünket a LED lámpa alá 30 mp-re.

Maga a lámpa használata is rendkívül egyszerű. Gombnyomásra bekapcsol a készülék, majd 30 mp múlva elalszik. Ha hosszabban nyomjuk a bekapcsoló gombot, akkor 60 mp múlva kapcsol ki.

Első próbálkozásom úgy érzem nem lett szörnyű, de nem árt gyakorolni sem. :)



A DN one step zselé lakkok ára 1900 Ft környékén mozog. Ezek a 7 ml-es lakkok kb. 10 alkalomra elegendőek. Tehát mondanom sem kell, hogy mennyivel jobban megéri pénzügyileg ha saját magunknak készítjük el a körmeinket... no és még időt is spórolunk vele. Jelenleg 35 árnyalat közül választhatunk... azért nem bánnám, ha a kínálat a későbbiekben picit bővülne. :)

A szettet INNEN vásárolhatjátok meg.

Dóri


2 megjegyzés:

  1. Szia!Nagyon örülök a posztodnak,mivel én is tervezgetem,hogy veszek egy ilyen szettet.Mindent leírtál amire kíváncsi vagyok csak azt nem hogy mennyire tartós.Szóval én most megkérdezem.:D Sokáig fent marad,2 hétig azért kibírja?Előre is köszönöm a válaszod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 😊
      Oh igen, igen! Terveztem később írni egy olyan bejegyzést is, amiben részletesen beszámolok arról, hogy mennyire tartós. Az igazság az, hogy ha nem használok alap- és fedőlakkot, akkor 1 hétig bírja sajnos. Az meg ugyebár a körmeinknek nagyon nem tesz jót, ha hetente reszelgetjük és újralakkozzuk.. Ezáltal én mindig viszek fel alap- és/vagy fedőlakkot. Ha az alaplakkot kihagyom, akkor a one step lakkból viszek fel 2 réteget, és így 3 hétig is kibírja. Számomra így vált be leginkább. 😊

      Törlés