2017/01/14

Yves Rocher hajápolás


Mivel az Yves Rocher üzleteiben - illetve webshopon - is leárazás van, így bevásároltam a kedvenc hajápolási termékeimből, valamint szereztem is be új, ígéretesnek tűnő kencéket. Közel egy éve váltottam át az Yves Rocher hajápoló termékeire, hiszen jellemzően ezek a termékek nem tartalmaznak szilikont és gazdagok különféle növényi összetevőkben. Sokáig egyébként nem igen voltam tisztában azzal, hogy miben is árthat a szilikon a hajunknak, de IDE kattintva részletes leírást kapunk róla... amit érdemes elolvasni. :)

Régebben, be kell vallanom, hogy nem igen figyeltem arra, hogy mivel mosom a hajam... sőt, a hajmosási folyamat általában a samponnál véget is ért, balzsamot alig használtam, hajpakolásról meg nem is beszélve. Azonban, mikor szőkíttetni kezdtem a hajam, már kénytelen voltam több figyelmet fordítani a hajamra. Ezt követően a balzsam számomra egy alap kellék, ami mellé mindenképp használok még valami pakolást, vagy olajat. A következőkben így bemutatnám Nektek, hogy én milyen Yves Rocher termékeket használok, melyeket nagyon megszerettem.

Megjegyezném, hogy a hajregeneráló olajjal, illetve a zéró hab krémsamponnal még csak most ismerkedem, de az olajat már most nagyon tudom ajánlani...mellesleg krémmánián is ahogy látom elég nagy kedvenc. :)


A termékek, és amit ígérnek:

Színvédő sampon - festett hajra
A bio mezőgazdaságból származó galagonyával gazdagított sampon táplálja az igénybevett hajszálakat és védi a festett hajszínt a fakulástól. Haja szépségtől ragyogó lesz, a festett szín tovább marad szép! Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Akciós ára: 690 Ft (890 Ft helyett)

Selymes tápláló sampon - száraz hajra
Krémes, tápláló sampon, a selymes tapintású, szépségtől ragyogó hajért! Zabtejjel gazdagított összetételének köszönhetően száraz haja visszanyeri lágyságát és rugalmasságát. Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Akciós ára: 690 Ft (890 Ft helyett)


Színvédő hajbalzsam
A bio mezőgazdaságból származó galagonyával és édesmandula-olajjal gazdagított összetételének köszönhetően táplálja az igénybevett hajszálakat, és védi a festett hajszínt a fakulástól. Haja könnyen kezelhető, és szépségtől ragyogó lesz, a festett szín tovább marad szép!  Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Akciós ára: 690 Ft (840 Ft helyett)

Zéró hab krémsampon
Az Yves Rocher Cosmétique Végétale kutatói védő tulajdonságai miatt, a bio mezőgazdaságból származó galagonyát választották a Zéró hab krémsampon megalkotásához. Ez a gyengéd hajmosókrém egy valódi biztosíték arra, hogy haja bársonyos, fényes, és életteli legyen. Zéró hab formulájának köszönhetően védi és óvja a hajszálak épségét, akár mindennapos használat mellett is. Intenzíven táplál, haja selymessé és könnyűvé válik.
Akciós ára: 940 Ft (1090 Ft helyett)


Hajregeneráló olaj
Nagyon száraz, illetve göndör/dauerolt hajra. Értékes növényi olajokban gazdag, különleges hajápoló az intenzíven táplált, végtelenül lágy tapintású hajért! A hozzáadott jojoba-, babassu- és makadámdió olajjal gazdagított összetételének köszönhetően a töredezett, száraz, igénybe vett haj visszanyeri puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát. Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 
Akciós ára: 1590 Ft (1990 Ft helyett)


Regeneráló hajpakolás
Nagyon száraz, illetve göndör/dauerolt hajra. Regeneráló hajpakolás az élettel teli, erős és végtelenül lágy tapintású hajért! Jojobaolajjal és karitévajjal gazdagított összetételének köszönhetően a töredezett, száraz, igénybevett haj visszanyeri puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát, kisimítja és táplálja a hajszálakat. Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Akciós ára: 1790 Ft (2390 Ft helyett)

 


Ti próbáltátok már az Yves Rocher hajápoló termékeit? 
Mi a véleményetek róluk?

Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése