2017/01/07

Lovely Creamy Color Ajakrúzs



A Lovely termékek az elmúlt pár hónapban nagy kedvenceimmé váltak, hiszen megbízható minőséget nyújtanak elérhető áron, legyen szó szemhéjpúder palettáról, highlighterről vagy mondjuk rúzsról. Ebben a bejegyzésben a Creamy Color ajakrúzzsal (699 Ft) ismerkedhettek meg bővebben... Lássuk, hogy ezek a rúzsok vajon kedvenceimmé váltak-e, avagy sem.


Csomagolásukat egyszerűnek, ugyanakkor különlegesnek is tartottam, amíg ki nem nyitottam őket. Ugyanis megfosztva a kupakjuktól inkább olyanok, mintha a nem létező kis unokahúgomnak vettem volna őket ajándékba... az illatukról nem is beszélve.

A rúzsok textúrája krémes. Mivel nem mattra száradnak, ezért érdemes evés-ivás után, vagy csak úgy 1-2 óra elteltével felfrissíteni őket. Személy szerint én az ilyen rúzsokat egyébként szeretem, mert hidratálják is egyben az ajkaimat. A rúzsok szín palettája igen széles, hisz 8 árnyalat közül választhatunk. Én a világosabb, rózsaszínes árnyalatokra voltam kíváncsi, így az 1-es, 2-es, illetve a 4-es árnyalatú rúzsokat fogom Nektek bemutatni.


1-es árnyalat
2-es árnyalat
4-es árnyalat

Kedvencem a 2-es árnyalat, hiszen ez passzol leginkább az ízlésemhez, illetve a fehér arcbőrömhöz is. A 4-es árnyalattal is különben meg vagyok elégedve, de ami nagy csalódás, az a legvilágosabb rúzs, mely felkenve sajnos eléggé csíkozódik... így télen meg pláne, hogy felejtős.

Összességében sima, átlagos rúzsokról van szó, amelyeket ugyan szívesen elhasználok majd a hétköznapokon, azonban, ha holnaptól mondjuk kivonnák őket a forgalomból, nem fájdulna meg a szívem értük. Tehát most nem ájultam el a Lovely rúzsaitól... igazán pótolható darabok.


Ti szeretitek a Lovely rúzsait?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése