2017/01/21

Illatfelhő | Zara Woman Gold


Már egy ideje új parfüm után kutattam, remélve, hogy megtalálom majd az igazit. Megfordult a fejemben az is, hogy akár többet is szánok rá, csak tartós legyen és bűvöljön el az illata. Azonban hiába próbáltam ki számtalan drágább parfümöt... egyik illat sem varázsolt el úgy, hogy képes lettem volna megvenni valamelyiket is. Mivel egyre több ruhaüzlet forgalmaz illatokat, így gondoltam, ott is felmérem a terepet. A Zara-ban meglepetésemre egész jó áron (3000-4000 Ft) kaphatunk kellemes illatokat.

A bőség zavarának köszönhetően nem volt olyan könnyű a választás. Hosszas töprengés után a Woman Gold parfümre esett a választásom, ami egy nagyon kellemes édes-vaníliás-karamellás illat egyszerű, ám elegáns üvegcsében. Tartóssága amolyan közepes, pár óra múlva szükség van egy kis utánpótlásra. Ez a 100 ml-es kiszerelésű parfüm is elég baráti, 3.995 Ft-os áron kapható. Bizonyára sokáig kitart majd a parfüm, viszont ha elfogy, egy újabb illatot is kipróbálok... hisz azért még keresem az igazit. Én szeretem, ha egy parfüm nagyon tartós, és bármelyik évszakban viselhető, ezt azonban inkább téli hónapokban tudom elképzelni.

Lényeg a lényeg, érdemes benézni a Zara üzletekbe már csak a parfümök miatt is, hisz ár-érték arányban nagyon jó parfümöket találunk. A legtöbb illat kisebb kiszerelésben 1.995 forintért is megvásárolható.


Ti mit gondoltok a Zara parfümökről? Van kedvencetek?

Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése