2017/01/04

Ékszertartó IKEA módra


Mielőtt rábukkantam volna az Ikeában erre a jópofa tárolóra, előtte sokáig keresgéltem egy jó kis ékszertartót magamnak. Nem kapkodtam el a dolgot, hisz nagyon jól tudjuk, hogy ezen dobozkáknak elég borsos áruk van, ráadásul némelyikbe alig fér el néhány ékszerünk. Tehát én mindenképpen egy tágasabb ékszertartó dobozra vadásztam, miközben reméltem, hogy ha sikerül is találni, akkor nem kell egy vagyont kiadni érte. Ahogy az szokott lenni... amikor épp nem kutattam utána, akkor találtam rá egy jól pakolható ékszertartóra az Ikeában, igazán szuper áron (3.990 Ft).


A doboz három tárolószintből áll. A kisebb nyakláncaim a felső szinten, míg a nagyobb darabok az alsó két mélyebb rekeszben foglalnak helyet. A dobozkát egyébként használhatjuk még sminkfelszerelések és egyéb apró dolgok tárolására is... kinek épp milyen tartókára van szüksége. :)

A tároló hiába papírból van, semmi panaszom nem lehet rá, hiszen már több mint egy éve nyújt meleg otthont és védelmet imádott nyakláncaim számára... és tudja még bőven fogadni az újabb darabokat is. :) Összegezve, én csak ajánlani tudom, hiszen tágas, praktikus, ugyanakkor pénztárcabarát is.

Az Ikeában azóta is kapható. 


Ha Ti is tudnátok ilyen szupi ékszertartót, köszönettel venném, ha megosztanátok :)

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése