2017/06/21

Avon Foot Works | Lábápoló stift kidörzsölés ellen


Pár hónapja fedeztem csak fel ezt a lábápoló stiftet, mely hólyagok elleni védelemben és a lábfejünk olyan területein hatásos, ahol az könnyen horzsolódik, kidörzsölődik. Mondanom sem kell, hogy rögtön megvásároltam annak reményében, hogy végre búcsút inthetek a sebtapaszoknak... túl sok reklámot nézek

Gyakorlatilag alig van olyan  cipőm, amely nem kezdte volna ki a lábam kezdetekben, sőt, sajnos olyan is van, amelyek már vén rókáknak számítanak, de még mindig feltörik a lábam újra és újra, ha nem használok sebtapaszt. Zárt cipőknél ez még oké, de egy szandinál, sarunál a sebtapasz nem éppen a legjobb megoldás, hiszen egyrészt nem szép látvány, másrészt nem is maradnak a helyükön. 


Az egyik új sarum viselése előtt - amiről nem gondoltam volna, hogy fel fogja törni a lábam, de hát miért is ne - a második alkalommal használtam is a stiftet. Viszont csak az egyik lábamon alkalmaztam, nehogy az legyen, hogy egyébként se kezdte volna már ki a cipellő a lábam, és akkor ezt a stift győzelmének tudtam volna be. Azonban nyugodtan használhattam volna mindkettőn is, hisz amelyiken nem alkalmaztam, ott rögtön elkezdett kidörzsölődni a felület. Ezután vékonyan bekentem a kidörzsölt helyeken, és ezután már fájdalommentesen lépkedhettem. Feltételezem egyébként, hogy sebes felületen már nem válna úgy be, de megelőzésre, és a kialakuló probléma megoldására úgy gondolom tökéletes.

Zárt cipők esetén is alkalmaztam, és akkor is ugyanilyen jól bevált, Bár az összes "kínzó" lábbelimmel még nem próbáltam ki, de úgy gondolom azok ellen is hatásos lesz. Ha nem, jövök mindenképp update-elni. 



Csak, hogy lássátok milyen picurka dologról van szó... ami egyáltalán nem gond, hisz még így is nagyon sokáig elegendő lesz, illetve ezáltal még a legkisebb táskánkba is simán elfér.

A jelenlegi katalógusban sajnos most nem láttam, így teljes áron lehet csak megvásárolni IDE kattintva.


Ti ismeritek a terméket? Nektek bevált? 

Dóri


2 megjegyzés:

  1. Örülök ! Veled örülök ! Én a Férjemnek ezen a nyáron , még a nyár elején a szintén lábápoló termékeinkből kétfélével hoztam helyre és kényeztettem a munkahelyén , a kényelmetlen és véresre súrolt lábát az új munkacipőtől . Nagy szerencse , hogy ezt csak tesztelték utána olyat kapott ami előtte remekül bevált ! További sok örömöt és sikert kívánok neked !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát az kellemetlen, de örülök, hogy sikerült helyrehoznod! :) Ez a termék is tényleg egy kis csoda. Köszönöm a kedves szavaid, hasonlókat kívánok én is! :)

      Törlés