2017/06/07

Essence Lash Princess dúsító szempillaspirál


Erről a szempillaspirálról teljesen megfeledkeztem, nemrégiben fedeztem csak fel a fiókomban, hogy jé nekem ilyenem is van. De bizonyára ismerős érzés lehet ez számotokra is... :) Még valamikor a Rossmann-ban vásároltam, amikor volt bőven más szempillaspirálom, de olyan sok jót hallottam róla, hogy úgy voltam vele, muszáj nekem is kipróbálnom.


Egyébként az Essence spirálja már egy jó ideje a piacon van, de én mégis csak most jutottam el odáig, hogy megismerkedjek vele. Sem a csomagolása, sem a keféje nem mondható átlagosnak, sokkal inkább egyedinek. Innovatív "kobra" keféjének segítségével drámaian dús pillákat ígér. És valóban, azonban még ki is egészíteném a leírását azzal, hogy emellett hosszít és ível, illetve még gyönyörű szépen szét is választja a pillákat. A festékből is épp annyit vesz fel, amennyire szükségem van. Egyszerűen tökéletes.


A leírtakat az alábbi képek is bizonyítják:

Spirál nélkül, előtte


Spirál használata után


Ára: 1.249 Ft

Így, hogy ezzel is maximálisan meg vagyok elégedve, már három olyan szempillaspirált tudok Nektek ajánlani, amelyek baromi jó minőségűek, és ennek ellenére nagyon olcsón beszerezhető termékek. Másik két szempillaspirálról ITT és ITT olvashattok. Mielőtt gondolkodnátok egy drágább termék vásárlásán, előtte valamelyiket mindenképp próbáljátok ki! :)


Nektek melyik a kedvenc szempillaspirálotok? 

Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése