2017/06/24

Új kedvenc webshop | Reserved


Mióta a Duna Plázába járok, azóta tudok csak a Reserved létezéséről. Annyira sok helyen nem lehet vele találkozni még Pesten sem, amit sajnálok is, mert nagyon jó kis bolt. Nyíregyházán mondanom sem kell, hogy ez az üzlet sincs... kis városom le van maradva a ruhaboltok terén is. Viszont hála istennek már egyre több üzletnek van webshopja, így a Reserved-nek is. Jelenleg nagyon jó akciók találhatóak az oldalon, mutatom is a kedvenceimet.

Karkötő készlet
395 Ft
link

Bransoletka karkötő készlet
395 Ft
link

Nyaklánc gyöngyökkel
495 Ft
link

Pénztárca
1.995 Ft
link

Napszemüveg
1.995 Ft
link

Lapos sarkú szandál
2.995 Ft
link

Sportcipő
3.995 Ft
link

Magas sarkú szandál
4.995 Ft
link

Csíkos blúz
1.495 Ft
link

Virágos top
2.495 Ft
link

Cold Shoulder felső
2.495 Ft
link

Mintás kezeslábas
3.995 Ft
link

Ha nem is mindent, de a kiegészítőket, felsőket nagyon érdemes átnézni az oldalon, legszívesebben 10x ennyit is belinkeltem volna, annyira jó dolgokat lehet most kapni. Pólókból pl. itt sincs hiány, rengeteg 1000-1500 Ft-os pólót lehet találni... őszintén már kezdtem unni ahogy görgettem lefele, annyi volt belőlük. 😄 És ugye én most jól bevásároltam ezekből a darabokból, úgyhogy inkább rájuk se néztem, nehogy kísértésbe essek. 🙈

Nem árt tudni, hogy 11.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás, illetve most a leárazás alatt a rendelések átvétele az üzletekben nem elérhető, a kiszállítási idő pedig 8 nap. 


Jó nézelődést!

Dóri


2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon hasznos volt számomra ez a cikk, mivel még én sem vásároltam olyan sokszor ebben az üzletben, ( s valahogy az idők során egészen el is felejtettem e boltocskát, úgy, hogy jó, hogy most újra a felszínre került ) egy bőrkabátom van innen, amit azóta is nagyon szeretek.
    További szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Na! Örülök akkor, hogy így eszedbe juttathattam! :D
      Úgy gondolom nagyon jó minőségűek a ruháik, legalább annyira mint pl. a Mango vagy a Promod üzleté, ezért is örültem neki, mikor megismertem a boltot. :) Puszi

      Törlés