2017/06/17

Outfit | Casual but elegant


Már alig vártam, hogy outfit bejegyzéseket is hozzak Nektek, és végre eljött ez a pillanat is. Elsőként egy igazán laza, ugyanakkor elegáns outfit-et hoztam. Ilyen kényelmes, elegáns nadrágot már régen szerettem volna, hiszen nagyon praktikus darab, nem beszélve nyáron. Azonban nem volt olyan könnyű megtalálni ebből sem az igazit. Vagy nagyon drágán találtam vagy szörnyen bőnek éreztem, vagy mindkettő. Amikor a H&M-ben megtaláltam ezt a nadrágot, annyira nem volt kedvem felpróbálni, mert egyrészt siettem másrészt pont abba az üzletükbe voltam, ahol mindig órákig kell várakozni. De utólag nagyonis megérte a várakozást, hiszen végre ez a naci pont úgy állt, ahogyan azt szerettem volna, és az ára is csak 2.990 Ft volt. A póló pedig az egyik nagy kedvencem jelenleg, úgyhogy elengedhetetlen volt ez a szett megalkotása.

A táskáról a fotózás során teljesen megfeledkeztem, úgyhogy ezért is készült külön az utolsó fotó, illetve azért mert láthatjátok, hogy eléggé felismerhetetlen a kis cipellő az outfit képeken... új még nekem a fényképezőgép, és még nem volt elég idő összeismerkednünk. 🙈











Nadrág - H&M
Póló - Mango
Táska - F&F
Cipő - CCC
Nyaklánc - SIX
Napszemüveg - Takko


Dóri









2 megjegyzés:

  1. Ez a póló nyaklánc kombó nagyon tetszik! :) Remélem lesz még több ilyen outfit-es bejegyzésed.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) a nyaklánccal így picit különlegesebbé tudtam tenni a szettet. Oh, és tervben vannak nagyon is az efféle bejegyzések, remélem sikerül is megvalósítani őket. :)

      Törlés