2017/06/28

Best View szemüvegtisztító


Ezzel a szemüveg tisztítóval szerintem sokan találkozhattatok a Rossmann-ban, ugyanis folyamatosan akciós volt és az üzlet tett is arról, hogy minél jobban megragadja  ez az akció a tekintetünket. Egy ilyen 52 db-os csomag 399 Ft-ba került, ami nem csak szemüveg, hanem monitor, telefon és egyéb képernyők tisztítására is alkalmas.

Termékleírás
Alaposan, csíkmentesen ápolja, tisztítja, zsírtalanítja az üveg-és műanyag szemüveget. Nem alkalmas LCD és TFT képernyő tisztítására. A kendőt csak nedvesen használjuk.


Ha nem szemüveget tisztítok vele, akkor nincs vele semmi problémám, azonban szemüveg tisztításánál sajnos az első kendő nem megtisztítja a felületet, hanem inkább csak maszatolja azt. De legalább a második kendő már szép tisztára törli, csak ezzel annyi gond van, hogy így már az 52 használat helyett csak fele annyira elég a csomag. Egyébként nem csak ennél a kendőnél tapasztaltam ezt, úgyhogy valószínű vissza fogok térni a jó öreg szarvasbőrhöz, ami még praktikusabb is.

Azonban pl. telefon tisztítására - alkohol tartalmának köszönhetően - továbbra is használni fogom. Mindig van a táskámban egy-két darab belőlük, így csak előkapom őket és pár mozdulattal meg is pucoltam a kis telefonom.

Ha már telefon tisztításról beszélünk, akkor egy kis tudnivaló (aki még nem tudta volna):

"Mind a mobilotok, mind a munkahelyi telefonotok veszélyes, ugyanis nemcsak átlagos mennyiségű baktérium borítja, de más veszélyes bacikat is terjeszthet. Ezért részben mi is felelősek vagyunk: ha nem mosunk kezet rendszeresen, a telefonunkat is beszennyezhetjük. Az Arizonai Egyetem kutatói azt is kimutatták, hogy egy telefonon akár tízszer annyi gyomor-bélrendszeri betegséget okozó baktérium található, mint egy átlagos WC-ülőkén." [forrás]




Dóri



2 megjegyzés:

  1. Hasznos cikk volt számomra.
    Én a szemüvegemet, telefonomat a W5 szemüveg tisztítójával szoktam megtisztítani, de nekem elsőre letörli vele a nem kívánt dolgokat róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, köszi, akkor mindenképp utána nézek. :)

      Törlés