2017/06/14

Love Mango, Love Mangooutlet



Újabb hatalmas akció volt a Mangooutlet-en, és mivel éltem is a lehetőséggel, úgy gondoltam jövök megint egy Haul poszttal, amiben megmutatom, hogy miket sikerült beszereznem. Azt már említettem, hogy érdemes minél hamarabb leadni a rendelést, hiszen ilyenkor nagyon gyorsan elfogynak a legjobb darabok. Egyébként az akció után legtöbbször újra elérhetőek lesznek egyes termékek pár/több méretben de ezt előre úgy sem lehet tudni. A legjobb ajánlatok most számomra a felsők, nadrágok között voltak.

Hozzáteszem, a Mango üzletekből gyakran üres kézzel távozom, hiszen a legújabb kollekcióknak elég borsos ára van, és még az akciók sem olyan kedvezőek mint az outlet-en. Azonban a Mangooutlet-nek hála nagyon jó minőségű cuccokat tudok folyton beszerezni, igen vonzó áron.

No, de lássuk is miket rendeltem. Segítségképp a vásárolt ruhák méretét is feltüntettem, hisz webshopok-nál ez nekem is nagy segítség szokott lenni.


Texturált pamut top (S)
Akció idején: 1.958 Ft
link

Az ilyen kis egyszerű, ugyanakkor elegáns topokért egyszerűen oda vagyok, ezért ennyi pénzért kár lett volna "ott hagyni".  

Mintás pamut póló (S)
Akció idején: 1.608 Ft
link
Ez a jópofa póló, ami egyébként macskásban is kapható ("arrested for cat fighting") már régóta a kosaramban volt...  milyen jól tettem, hogy ezidáig vártam a vásárlásával. 

Pamut póló felirattal (S)
Akció idején: 1.608 Ft
link

Pamut póló (S)
Akció idején: 1.258 Ft
Sajnos róla már linket se találtam, de 1.258 Ft-ért nem is csodálom hogy már nincs készleten. 

Feliratos modal póló (M)
Akció idején: 1.958 Ft
link
Ez a fehér póló sincs most jelenleg raktáron, de ha Nektek esetleg szintén tetszik, érdemes csekkolgatni, hiszen sokszor újra elérhetővé válnak a termékek.

Fotó mintás póló (S)
Akciós áron: 1.608 Ft
link

Póló mintás részlettel (S)
Akció idején: 2.798 Ft
link

Feliratos gyapjú sweatshirt (S)
Akció idején: 2.798 Ft
link

Fehérre mosott piti jeggings (36)
Akciós áron: 2.798 Ft
link

Sötét jeggings (36)
Akció idején: 2.798 Ft
link

Rendeltem ám végre két jeggingset is. Eddig sosem mertem nadrágokat rendelni, mert féltem, hogy nem lesz jó a méret. Most viszont, 2.798 Ft-ért nagy hiba lett volna kihagyni, főleg, hogy nemrégiben vettem is az üzletükben egy 36-os nadrágot, így reméltem, hogy a jeggings-el se lövök mellé. 

Hobo táska
Akciós áron: 4.198 Ft
link

Ezt a táskát már nagyon rég kiszúrtam, de mindig halogattam a vásárlását. Na de most, amikor végre 4 ezer ft-ért az enyém lehetett... gondoltam végre megrendelem. Sajnos egyébként a kép nem igen adta át milyen szép és elegáns táska is valójában, viszont a Mango képei sokkal inkább mutatják a valóságot.

Nos hát, ezek lettek volna a mostani Mango szerzeményeim. Továbbra is úgy gondolom, hogy megéri az akciókat lesni, hisz nagyon jó, pénztárcabarát ruhákra, kiegészítőkre, stb. lehet találni.

Vicces, mert tegnap mikor megírtam ezt a bejegyzésem, akkor még jóval drágábbak voltak egyes termékek, mára (06.15) viszont majdnem olyan akciós áron kaphatóak, mint amennyiért nekem sikerült vásárolni... ugye minél tovább fent vannak az outlet-en, és minél kevesebb méretben elérhetőek, annál olcsóbbak lesznek. 


Ti vásároltatok az utóbbi akció során?

Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése