2017/02/18

Rendeljünk ebayről | körmös kiegészítők


Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy mennyire oda vagyok ezért az oldalért. Népszerűsége abban rejlik, hogy rengeteg szupi dologra bukkanhatunk jóval olcsóbban, mint itthon akárhol. Kicsit megszállottja is vagyok az oldalnak, állandóan keresgélek, hátha valami újabb érdekes dologra bukkanok. Gondoltam mostantól legyenek ilyen bejegyzések is, amikor bemutathatom miket rendeltem/találtam, és - mint megszállott -, örömmel veszem, ha Ti is megosztjátok kedvenc dolgaitokat. Nemrégiben ugye elkezdtem géllakkozni, így volt okom újra vásárolni ebayről... Nézzük is, milyen kiegészítőkre esett a választásom. :)

410 Ft; Ebay link
520 Ft; Ebay link

Régebben, mikor ezekbe botlottam, akkor fogalmam se volt, hogy mik is lehetnek ezek, de valamilyen oknál fogva nem is igazán érdekelt. A nevüket ugyan továbbra se tudom, viszont azt igen, hogy a géllakk leoldását segítik elő. Sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb, mint a fólia... legalábbis szerintem. Mindkét változat többféle színben kapható. 


Pöttyöző 290 Ft; Ebay link


Ez az 5 db-ból álló pöttyöző készlet mindössze 290 Ft-ba került, míg pl drogériában kb. 700 Ft-ért kapható egy darab... ami persze semmivel sem jobb.

280 Ft; Ebay link

530 Ft; Ebay link

770 Ft; Ebay link

Csillámok, gyöngyök, díszítők körömre. Úgy érzem, egy ideig nem nagyon kell belőlük vásárolni.

Természetesen géllakkot is találtam az oldalon, de az számomra olyan típusú termék, amit nem merek csak úgy akárhonnan vásárolni. Azonban akinek van némi tapasztalata ebayről vásárolt géllakkal kapcsolatban, megköszönném, ha írna róla pár szót. :)

Dóri







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése