2017/02/25

EBAY | Szemre való 12 darabos ecsetkészlet


Ha szemre való ecsetkészleteket kerestek eBay-en, akkor ezt ne hagyjátok ki. Ennél jobb, szebb és olcsóbb készletet - véleményem szerint - nehezen fogtok találni. Nemigen akartam elhinni, hogy 1200 Ft-ba kerül, de valóban annyi és valóban olyan gyönyörű mint a képeken. A szett kapható fekete színben is, de ebben a változatban szerintem ezerszer gyönyörűbb. Hogy ne csak a külsejét említsem - ami nem éppen a legfontosabb tényező :D -, nagyon jó minőségű ecsetekről van szó. Rendkívül puhák, rugalmasak, bírják a mosást, a nyelük se lötyög fél év után sem.. tehát eléggé strapabíróak. 




Mindent megtalálunk ami csak kellhet a szemünk sminkeléséhez. Több ecset multifunkciós feladatokat is betölt, így többféleképpen és több területre is használhatjuk őket. 

1. Pufi, tömött, kerekített fejű ecset, amit én korrektor felviteléhez szeretek használni a szem alatti területre.
2.  Füstös hatás kialakításához elengedhetetlen satírozó ecset.
3. Picit keményebb, ugyanakkor mégis puha szálakból álló ecset, amit én a szemöldökcsontra szoktam alkalmazni a highlighter felvitelére.
4. Rúzsecset
5. Kisebb fejű, tömött, de rugalmas ecset, melynek segítségével szépen és egyenletesen tudjuk felvinni a festéket a szemhéjra, továbbá árnyékoláshoz is használható.
6. Merev, de rugalmas szálakból álló korrektor ecset, amivel szemhéjpúder alapot is könnyedén felvihetünk.
7. Közepes méretű, ovális árnyékoló ecset, ami alkalmas szemhéjpúder felvitelére és eldolgozására is.
8. Lazább szálelrendezésű árnyékoló ecset.
9. Tusecset.
10.Ceruzaecset.
11. Lazább szálelrendezésű satírozó ecset.
12. Ferde ecset, ami tusecsetnek és szemöldök ecsetnek is egyaránt használható.


Összességében, bátran ajánlom ezt a készletet, a Bamboo ecsetkészlet mellett ez lett a másik nagy kedvencem, amit eBay-ről rendeltem. Hiába no-name ecsetekről van szó, minőségük hibátlan. A készletet INNEN szerezhetitek be.


Ti hogy gondoljátok? :)

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése