2017/02/04

Ebelin Make-Up Blender


Általában, mielőtt drágán megvásárolnék egy bizonyos dolgot, szeretek körülnézni, tesztelgetni, hátha megfelelő egy (jóval) olcsóbb verzió is. Így vagyok szintén a Beauty Blenderrel, bár bevallom, volt hogy majdnem megrendeltem az eredetit, de most egy ideig biztos nem fogok elcsábulni. Ugyanis egy kedves ismerősöm ajánlotta az Ebelin Blenderét (Ebelin Professional Make-up Artist Make-up Blender), amibe én is rögtön beleszerettem.


Nekem már volt egy másik blenderem az Ebelintől - tudjátok, a rózsaszín -, de azt picit keménynek, és tömörnek éreztem. Ennek köszönhetően nem annyira használtam. Viszont ez a változat egy különösen puha blender, amit használhatunk kontúr, highlighter és alapozó felviteléhez. Én leginkább az alapozó és a korrektor felviteléhez használom. Ugye ezeket a szivacsokat tanácsos picit benedvesíteni használat előtt, hogy ne szívják magukba a festéket. Mivel az Ebelin szivacsának a szerkezete igazán puha, laza, ezáltal a vizet könnyedén ki tudjuk belőle nyomkodni. Nagyon kevés alapozót szív magába és szépen oszlatja el azt. Lényeges, hogy jóval kevesebb alapozóra van szükségünk használata során, így el tudjuk kerülni, hogy túl sokat kenjünk magunkra... azért én reggelente, amikor nem éppen természetes fénynél sminkeltem magam az ecsettel, volt, hogy nem vettem észre, hogy kisebb vakolatot tettem a fejemre. :D

Mióta megvan, egyébként jobban mellőzöm az alapozó ecseteimet, hisz használata sokkal könnyebb és az alapozóm is kevésbé fogy. Így csak ajánlani tudom. :)

1600 Ft-ért kapható a dm üzleteiben.

Ti próbáltátok már? Vagy esetleg az eredeti blendert?

Dóri







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése