2017/02/22

Teszt | Garnier Neo spray és krémdezodor



Mennyi izzadásgátlót próbáltam már, te jó ég. Dezodorok kapcsán valahogy sosem sikerült megtalálni az igazit. Én pl egy olyannal se találkoztam, ami tényleg segítene az izzadásgátlásban, a "nem hagy foltot a ruhán" leírásról meg inkább ne is beszéljünk. Úgyhogy, nem meglepő, hogy újabb termékek felé kacsingattam. Ezúttal a Garnier Neo nevezetű spray-jéhez és krémdezodorjához. Természetesen hasonlókat ígérnek, mint amiket megszokhattunk. Vajon ez is csak ámítás, vagy végre csodaszerekre találtam?



A spray a következőket ígéri:
Hatékony izzadásgátló dezodor, amely kíméletes a bőrhöz. Innováció: szabadalmazott kör diffúzor. Nagyobb hatékonyság érdekében: akár egyetlen fújással befedi az egész hónaljat. Természetes nedvszívó ásvánnyal gazdagított , akár 48 órán át véd a nedvesség és a kellemetlen szagok ellen. A bőr jobb ápolásért: a spray kíméletes a bőrhöz. És a bőr lélegzik. Segít megelőzni minden kellemetlen érzést a bőrön, beleértve az égető érzést is. A babaápolásban is használt, panthenollal gazdagított, amely minden bőrtípusra megfelelő. Illat: virágillat rózsával, fréziával és babarózsával. 

Nos, ez a spray nagyon megfogott, és nem a kör diffúzor miatt - ugyanis nekem semmi extra ez a kialakítás -, sokkal inkább amiatt, hogy a kellemes illatának (is) köszönhetően sokkal tovább érzem a frissességet, mint bármelyik eddigi dezodoromnál... bár azt már kétlem, hogy 48 óra múlva is annyira érezném... viszont azt úgyse várnám ki. Bőrnyugtató hatását is csak bizonyítani tudom, egyáltalán nem csípi a frissen epilált bőrömet. Izzadásgátló hatása azonban csak átlagos, de még így is az eddigi legjobb dezodorom. Egy negatívum: Ugye tudjátok, hogy Pesten élek, azonban kb. 2 hetente hétvégére haza szoktam menni (Nyíregyházára), ezért vásároltam oda is egy spray-t. És mivel nyilván nem használom valami sűrűn, egy idő után beszáradt sajnos, s már dobhattam ki a kukába. Bár, mentségére szóljon, amúgy sem volt már benne olyan sok.  


A krémdezodor a következőket ígéri:
Intenzív védelem. Kényelemérzet és puhaság a bőrnek. Azonnal beszívódik. Nem hagy nyomot. Láthatatlan a bőrön és a ruhákon. 

Róla már kevésbé tudok jókat mondani. A kiszerelése szörnyű, egyáltalán nem praktikus, ahhoz képest meg elég drága - 1000 Ft -. Viszonylag hamar beszívódik, azonban utána darabos lesz a hónaljon. Egyébként mindig is ódzkodtam az efféle krémes dezodoroktól, nem is értem, miért gondoltam, hogy ezt szeretni fogom. 

Furi, hogy az egyik termék mennyire bevált, úgymond igazi favorit lett, a másik meg mekkora csalódás. Ti próbáltátok már őket? Mit gondoltok róluk? Illetve, Ti tudtok olyan dezodort ami minden szempontból tökéletes? 

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése