2017/02/01

Garnier | Moisture + Freshness Szuper Hidratáló, Tisztító Textil Maszk


Még soha sem próbálkoztam fátyolmaszkokkal, gondoltam teszek egy próbát velük kapcsolatban... persze az elhatározásban az is segített, hogy most minden Rossmann-ban a Garnier maszkjaiba botlottam akciósan, és ezáltal egyre jobban felkeltették az érdeklődésem. A maszkok 3 változatban kaphatóak: vízhiányos bőrre, száraz és érzékeny bőrre, illetve normál és kombinált bőrre. Eredeti áruk kb. 800-900 Ft, az akció keretében viszont 600 körüli áron jutottam hozzá. Elég borsos áruk van tekintve, hogy csak egyszer használatos termékekről van szó. Ebben a bejegyzésben az én bőrtípusomnak megfelelő, normál és kombinált bőrre használható maszkról olvashatjátok el a véleményem.



Termékleírás
Ez a frissítő és tisztító összetételű textil maszk zöldtea-, hialuronsav-, és glicerinkivonatot tartalmaz. A bőr intenzíven újrahidratáltnak, felfrissültnek és megtisztultnak látszik. 

A tasak tartalma tehát egy töményen átitatott, nyálkás textil maszk, melynek a tetején egy kék védőréteg található, amit a maszk felhelyezését követően kell eltávolítanunk. Természetesen a megtisztított arcunkra helyezzük fel, majd 15 percig hagyjuk fenn. Úgy gondoltam, hogy majd lazítok ez idő alatt, de tévedtem. Számomra egyáltalán nem volt kellemes érzet ez a maszk, persze azért kibírtam... hisz a szépségért meg kell szenvedni. :) Viszont hiába "szenvedtem"... extra hidratáló hatást nem igen éreztem, valamint a pórusaimat sem sikerült összehúznia. Összességében nem ájultam el ettől a terméktől, egy átlagos maszk, aminek az ára legalább nevetségesen drága...


Nem ment el a kedvem azonban hasonló maszkok kipróbálásától. Ha van olyan, ami Nektek bevált, örömmel venném ha megosztanátok velem. :)

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése