2017/02/15

Szőkítés hajspray-vel!


A következő termék annyira magával ragadott, hogy rögtön meg is vásároltam, mielőtt azt jobban szemügyre vettem volna. Ugyanis a L'oreal Sunkiss Tropical hajvilágosító spray-t sajnos nem lehet használni festett hajon (mivel hidrogén-peroxidot tartalmaz)... amit természetesen otthon olvastam csak el. Nagy taps nekem, megérte kapkodni. Félre is tettem 1-2 használat után, hiszen nem szerettem volna leégetni a hajam. Azonban azóta párszor újra elővettem, már csak azért is, mert a fodrászom egyáltalán nem tiltakozott ellene... szerinte egy spray sokat nem tud ártani (hozzáteszem, a ritka használaton nagyon is ott van a hangsúly!).


A termék leírása:
A L'Oréal Paris első fokozatos hajvilágosító spraye. Egy finom spray, amely fokozatosan világosítja a hajat a hosszan tartó  eredményért. Könnyű, trópusi, napszítta hatás.  

Száraz hajra használjuk. Finoman vigyük fel az egész hajra vagy csak az arc körüli hajtincsekre és a hajvégekre a haj természetes világosításáért. Lazán elegáns hullámokért csavarjuk fel a hajtincseket. Nem kell leöblíteni. A hő hatására aktiválódó hajkivilágosító anyagok fokozása érdekében szárítsuk meg a hajat a napon vagy egy hajszárítóval. Hosszan tartó hatás. 

Tehát, akinek nincs festett, igénybe vett haja, az nyugodtan használhatja ezt a terméket. Segítségével egyre világosabb, amolyan napszítta hatást lehet elérni. Bár létezett volna ez a spray mondjuk tíz évvel ezelőtt... én is csak napszítta, világosabb hajat szerettem volna akkoriban elérni, anélkül, hogy fodrászhoz járnék. Mennyire imádtam volna! Úgyhogy, Ti ne is hezitáljatok egy kicsit sem, irány kipróbálni! :) 

No, de ha festett szőke hajatok van, akkor a hajtövetek világosítására is simán használható, így kicsit ki lehet tolni a következő hajfestés időpontját. Emiatt már nem is bánom, hogy úgy elkapkodtam a vételt. Illetve hetente - kéthetente egyszer a hajvégeimre is fújkálok belőle, és ezidáig nem lett belőle baj. :)


Ti mit gondoltok? Használnátok festett hajra?

Dóri







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése