2017/02/08

eBay műszempilla teszt #2


Annyi féle, fajta szempilla van eBay-en, és annyira olcsón, hogy muszáj voltam újabbakat is kipróbálni. Egy korábbi bejegyzésemben ugye feltűnő, hétköznapokra nem igen ajánlatos pillákat varázsoltam magamnak. Ezúttal inkább visszafogottabb, természetesebb pillákat keresgéltem, így a következőkre esett a választásom.

A két szélső műszempilla felvitele picit nehézkesebb volt számomra, illetve ezek egyszer használatosak. Formájukat könnyen elveszítik levétel esetén. Viszont viselésük nagyon könnyű, és egyáltalán nem kényelmetlenek, ami a középsőről már nem igazán mondható el.


Mutatnám először is a kedvencemet, ami gyönyörű, hosszú, dús, és csomó mentes pillákat varázsol számomra. Egyszerűen gyönyörű... a végén lévő kunkoribb pillákkal pedig még inkább. IDE kattintva szerezhetitek be Ti is.


Ő azt hiszem ebben a posztban igazi kakukktojás, hiszen kényelmetlen is volt, illetve nekem már túl sok a dússágal. Viszont, ha Ti pont ilyet kerestek, akkor IDE kattintva vásárolhatjátok meg (219-es).


Ezzel a műszempillával, ahogy láthatjátok, inkább dúsabb hatást tudtok elérni. Hétköznapokra szerintem - csak úgy mint az első -, simán használható. IDE kattintva tudjátok megvásárolni (112-es).


Ezúttal melyik pillantásom tetszett Nektek leginkább? :)

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése