2017/03/25

DM KEDVENCEK | akár ajándéknak is


Icipicit személyes, de inkább hasznos - vagyis remélem - bejegyzéssel készültem most Nektek. Nemrégiben lehetett ismét jelentkezni a DM Kedvencek dobozokra, és képzeljétek... az összes közül megnyertem pont azt a kettőt, amit legjobban szerettem volna. Azonban egyiket se magamnak néztem ki, ugyanis természetesen nincs szükségem férfi szépségápolási termékekre, illetve babát sem várok. Ajándéknak szántam mindkettőt, és igazából a legjobbkor nem is jöhettek volna ezek a dobozok.

DM KEDVENCEK BABA ÁPOLÁSHOZ


Újra várandós barátnőmet szerettem volna ismét valami ajándékkal meglepni, ami kicsit különleges, de azért nagyban hasznos is. Éppen ezért nagyon örültem, mikor megláttam a DM Babaápolási dobozát, hiszen tele van csupa-csupa hasznos dolgokkal: Pampers Pelenka - ami kétségtelenül a legfontosabb -, Pampers nedves törlőkendő, Gabi fürdető és sampon, Johnson's Baby nyugtató krém, Sudocrem, illetve itóka és müzli szeletek is egyaránt lapulnak a dobozban.



DM KEDVENCEK FÉRFIAKNAK 


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nagy fejtörést okoz, ha férfiaknak kell kitalálni ajándékot. Jelen esetben barátom névnapjára kellett kitalálni valamit, de mivel nem is olyan régen ünnepeltük a karácsonyt, illetve a születésnapját, ami januárban volt... így kifogytam az ötletekből, mivel lehetne Őt meglepni. Aztán jött a DM doboz, így nagyon bíztam benne, hogy sikerül ezt is megszereznem, és akkor félig-meddig meg vagyok az ajándékával. Ennek a doboznak az összeállítása szerintem még szuperebb mint a babaápolási, nézzétek csak:



A legtutibb a Gilette borotvakészülék, amit szintén használ a barátom, tehát igazi telitalálat, illetve a dobozban találunk még egy Axe deo spray-t - ami elvileg nem hagy foltot a ruhán -, egy Balea tusfürdőt, egy Colgate fogkefét, egy Nivea krémet, illetve egy Schwarzkopf sampont.

Nem tudom, hogy ekkora mázlim van, vagy csak nem volt akkora igény erre a két dobozra, de az biztos, hogy én ezekkel nagyon jól jártam. Csak ajánlani tudom tehát Nektek is, hogy nézegessétek a DM dobozokat, nem csak magatok miatt, hanem ajándékoknak is nagyon szupik. Nem beszélve arról, hogyha Titeket sorsolnak ki, akkor professzionális termékekkel tudjátok megakadályozni kedveseteket/barátnőiteket/családtagjaitokat  igazán olcsó - 2.990 Ft - áron... nem mindegy. :)


Ha ajándékba adjuk, azért nem árt kivenni a dobozból a termékismertető lapocskákat, főleg ha olyannak adjuk, akik nem nagyon ismerik a DM dobozait (pl. férfiak körében nyilván ez nem annyira ismeretes). Szerencsére, ahogy a fenti képen is láthatjátok, a csomagolás úgy van kialakítva, hogy mindenféle felszakítás, tépés nélkül kinyitható a doboz. Egy stílusos, a témát feltüntető papírral van körbeölelve a box, amit kényelmesen lecsúsztathatunk arról. Azonban nyugodtan meg is válhatunk tőlük, és helyette akár mi is becsomagolhatjuk. Ezzel még személyesebb lesz az ajándék is. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a lelkes játékosok is nagyon örülnének ilyen doboznak, főleg ha Nekik éppen nem sikerült megnyerni őket.


Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése