2017/03/08

HAUL | MANGO kiegészítők


Korábban említettem már Nektek a Mango (mangooutlet) függőségemet, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy ne csekkolnám az oldalt, naponta akár többször is. Tudom, ez lehet már nem éppen normális, de ugye mindenkinek van valami dilije. Illetve mentségemre szóljon, hogy folyamatos akciók vannak az oldalon, aminek nem mindig könnyű ellenállni. Az utóbbi időben táskák és pénztárcák kínálatát nézegettem leginkább, a megvásárolt darabokba pedig annyira beleszerettem, hogy muszáj megmutatnom őket... már csak az áruk miatt is. :)


Ami a pénztárcákat illeti, régebben sikerült 1.995 Ft-ért vásárolnom egy igazán szép darabot, így reménykedtem benne, hogy újra lesz szerencsém hasonló áron vásárolni egyet. És milyen jól tettem, hogy vártam, hisz találtam egy egyszerű, ám gyönyörű pénztárcát - lovelovelove! - ami szintén csak 1.995 Ft-ba került, ráadásul két színben is elérhető volt, tehát habozás nélkül be is kerültek a kosaramba. Sajnos már nem elérhetőek, érthető módon gyorsan elfogytak... de a tapasztalatok alapján, úgyis számíthatunk újabb akciós darabokra. Na tessék, a poszt másnapján viszont találtam egy ilyet mindössze 1295 Ft-ért : link.


A következő termék, amit rendeltem, az egy elegáns boríték táska, amire régóta vágytam, és aminek az árával is teljesen meg voltam elégedve - 3.995 Ft-. A lánc nem levehető, viszont a hátsó részében kényelmesen tárolható. A táska 3 színben elérhető [link].


Végezetül, továbbra is csak ajánlani tudom a Mangooutlet-et, hiszen a webshop segítségével jóval olcsóbban tudunk hozzájutni a Mango termékeihez, legyen szó ruhákról, vagy akár kiegészítőkről. Kellemes nézelődést! :)  


Nektek van kedvenc webshopotok?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése