2017/03/15

Freedom Makeup | Pro Blush Palette Bronze & Baked


Ha ma éjfélig adtok le rendelést a Pink Pandán, akkor az ILOVEFSH promóciós kód megadásával ingyenesen szállítják ki számotokra a megvásárolt terméket. Annyi a bökkenő, hogy a minimum rendelési határ náluk 3.000 Ft, illetve érdemes is sietni, mert ilyenkor meg pláne hogy még hamarabb elfogynak a legjobb termékek.  Így olyan palettát mutatok most be Nektek, ami még raktáron van, és ami nagy kedvencem lett mostanában. 


Igazán multifunkcionális darabról van szó, hiszen a 8 árnyalatot tartalmazó palettában találunk highlightert, pirosítót, bronzosítót, illetve két kontúr színt is. Egyébként pirosító palettának van elnevezve, de nem is értem miért, hiszen a 8 árnyalatból összesen 2 az, amit pirosításra tudok használni, és az is eléggé visszafogott. 




Szerintem a paletta színösszeállítása igazán változatos és gyönyörű lett. Egyik árnyalat sem csillámos, hanem csak szép fényt ad az arcnak, ahogyan a highlighter is. A pirosító árnyalatok, amint már említettem, ugyan halványra sikerültek, de nekem pont megfelelőek a fehér bőrömhöz. A kontúr színekről, illetve az egyik égetett bronzosítóról ez már kevésbé mondható el... én ezekkel valószínűleg leghamarabb csak nyáron fogok ismerkedni. Azonban a két maradék bronzosítót addigra lehet el is használom, annyira megőrülök értük. Jobb szélén a második amolyan bronzosító és pirosító keveréke, aminek segítségével letudhatjuk egyszerre a kettőt.  

A Pink Pandán határozottan a két kedvenc márkám lett a Freedom Makeup és Makeup Revolution, hiszen eddig csakis jó minőségű termékekkel találkoztam, amelyek ráadásul megfizethetőek is. A palettát is mindössze 2.790 Ft-ért tudjátok megvásárolni [link].

Ti mit gondoltok a Freedom és Makeup Revolution márkákról? Milyen termékekkel szemeztek a Pink Pandán?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése