2017/03/18

Makeup Revolution | Brow Pomade szemöldökzselé


Azt hiszem ezzel a poszttal most már teljes egészében kivesézem a szemöldök formázással kapcsolatos témát. Miután a Catrice ceruzáját nem találtam olyan gazdaságosnak - meg úgy alapból a többséget nem mondanám annak -, így egyre jobban érdeklődtem a gél/zselé állagú változatok iránt, amelyeknek a kiszerelése jóval gazdaságosabb. Ennek eredményeképpen vásároltam meg a Makeup Revolution Brow Pomade szemöldök zseléjét.


A szemöldökzselékről továbbá hallottam azt is, hogy lerobbanthatatlanok, ugyanis a nagy hőségben is szuper tartósak, illetve attól sem kell tartani, hogy véletlen belenyúlunk, amitől majd csúnyán elkenődik. Nos, ez alól ez sem kivétel, nyugodtan dörzsölhetem, nem kenődik, nem moccan el a helyéről egy kicsit sem. Ennek ellenére sminklemosóval már kényelmesen leszedhető. A gélhez járt egyébként egy ecset, amit bár én könnyedén tudok használni, de akiknek szemöldököt kell rajzolni, azoknak nem hiszem, hogy praktikus darab lenne.


Ami az árnyalatot illeti, eszméletlen pigmentált, nem is bánnám ha egy picit világosabb lenne - ha már Blonde -, de mivelhogy így is passzol a szőke hajamhoz, könnyedén túl teszem magam rajta. 




Azt kell mondjam, egyszerűen imádom ezt a zselét, hiszen nagyon szép kis szemöldököt lehet vele varázsolni, és baromi tartós is. Továbbá, mivel nagyon kevés kell belőle - már csak azért is, hogy természetes maradjon a végeredmény -, így időtlen időkig elég lesz, és nem kell folyamatosan utánpótlást szerezni...

A Freedom Makeup-nak egyébként megszólalásig hasonló szemöldökzseléi vannak, de mivel Pink Pandán nem volt raktáron a Blonde árnyalatuk, ily módon a Makeup Revolution termékére esett a választásom. Tehát, ajánlom Nektek figyelmetekbe, hogyha a kiszemelt árnyalat éppen nem lenne raktáron, akkor nézzétek meg a másik márkánál elérhető-e. Bár, hozzáteszem a Freedom szemöldökzselék majdnem egy ezressel olcsóbbak.

Freedom Makeup (2.190 Ft) szemöldök zselék : ITT
Makeup Revolution (3.090 Ft) szemöldök zselék: ITT


Nektek mi a véleményetek a szemöldök zselékről? :)

Dóri




3 megjegyzés:

  1. Szia! Most találtam rá a blogodra és nagyon örülök, mert sok hasznos dolgot olvastam. Nem olyan régen kezdtem el én is divat témában a blogolást, úgy,hogy a blogod most igazán nagy inspirációt jelent számomra. Ha gondolod benézhetsz egy pillantásra hozzám is ( http://roserorrim.blogspot.hu/ ), jól jönne egy kis építő jellegű kritika itt a kezdetekben.
    Én igazán nagy "körutat" jártam be a szemöldök formázás terén. Próbálkoztam ceruzával, kozmetikusnál is jártam már egyszer szemöldök festésen, de végül is a por alapú szemöldök formázó szettek váltak be nálam. Most kacsintgatok a zselék felé, hogy ezzel kapcsolatban is legyen egy kis tapasztalatom, s most végképp kedvet kaptam. Én még nem rendeltem sminkterméket a pink panda oldalról, bár sokat böngészek rajta, de kicsit előítéletes vagyok kozmetikumok internetes rendelése kapcsán. Neked milyen tapasztalataid vannak?
    Válaszod előre is köszönöm :)
    További szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Aranyos vagy, köszönöm szépen a kedves szavakat, és nagyon örülök hogy ha inspirálni tudtalak valamiben is! :))
      Egyébként hidd el, én is sokáig csak nézegettem az oldalukat, aztán egy akció során úgy döntöttem, na most kipróbálok pár terméket. És eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt, úgyhogy kezdetnek igazán érdemes mondjuk egy akció/ingyenes szállítás esetén rendelni tőlük valami apróságot...aztán majd úgyis egyre bátrabban fogsz vásárolni. Én eddig főleg Freedom és Makeup Revolution termékeket vásároltam, melyek igazán pénztárcabarát, ugyanakkor minőségi termékek, de bővebben olvashatsz is róluk a blogon! :)
      Puszi!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a tanácsokat :), akkor majd a közeljövőben beruházok valami kis apróságra én is. Igen láttam is egy-két ilyen bejegyzést pl.: a pirosító palettáról. :)

      Törlés