2017/03/22

Koreai furcsaság | PILATEN lip mask


Pár hónapja koreai arcmaszkok után kutattam, amikor rátaláltam ezekre a szájra való hidratáló maszkokra is. Igazából szkeptikusan rendeltem meg őket, nemigen fűztem hozzájuk nagy reményeket, de gondoltam, egy próbát simán megér... már csak azért is, mert nem volt nagy összeg ez a csomag sem. Lássuk a tesztelés során miket tapasztaltam. 


A csomagban egy ruganyos, zselés, tápanyagban tocsogós száj formájú szilikon található. Legelőször persze, hogy egy szépséghibás darabba futottam bele, ami nem teljesen volt egyben. De ettől eltekintve természetesen ugyanúgy használható.  Mivel sokat nem segített a csomagoláson feltüntetett szöveg, gondoltam fél óráig elegendő az ajkakon hagyni a maszkot. Őszintén, alig vártam hogy levehessem, hisz nem volt valami kellemes viselet, ugyanis folyton figyelni kellett arra, hogy ne essen le. Fél óra elteltével egyébként a maszk meglehetősen kiszáradt, gondolom ez idő alatt az ajkamba ivódtak az összetevők.


A tesztelés során se pozitív, se negatív - pl. zsibbasztó, hűsítő hatás - tapasztalatot nem vettem észre. Tehát ártani biztos nem árt, de nem hiszem, hogy jobb lenne egy sima ajakápolótól. Az utóbbi után legalább érzem, hogy az ajkaim hidratálva vannak, mellesleg egyáltalán nem macerás művelet, nem úgy mint ez a maszk. 

Ti hogy gondoljátok? Próbáltátok már hidratáló szájmaszkokat? 

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése