2017/03/04

True Lips szájceruzák


Mindig meglepődök, ha valamit nagyon-nagyon olcsón tudok beszerezni. Ezúttal ezt a 12 darab szájceruzából álló készletet sikerült megvásárolnom mindössze 820 Ft-ért (!!). Mondanom sem kell, annyira vártam már hogy megérkezzenek és tesztelhessem őket ... vajon jó minőségű darabokról van szó? Vagy jelen esetben igaz az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve?


Kezdjük először a kevésbé lényeges észrevételekkel. Egyik az, hogy a számozásuk picit érthetetlen, számomra nem túl logikusan növekszik. Következő, hogy a ceruzákról a kupakok könnyen leesnek, ha nem figyelünk, lepottyannak. További észrevétel, ami már valamivel lényegesebb, hogy egyes ceruzák nagyon becsapósak, mind a csomagolás, mind a ceruza hegye más színű, mint amit valójában produkál a termék.  

 


Ár-érték arányban meg kell hagyni nagyon jó kis szájceruzákról van szó. A kis készletben rengeteg árnyalatot találunk, melyek nagyon jól pigmentáltak. Használhatjuk őket egy nagyon jó alapként rúzs alá, vagy akár önmagukban is. Az állaguk nem túl krémes, melynek köszönhetően matt hatást nyújtanak és tartósak is. Azonban én nem bánnám, ha picivel krémesebbek lennének, hiszen akadtak kisebb problémáim ebből kifolyólag. Például, egyes színeket nehéz volt felvinni, mivel ahogy éppen kentem fel, úgy húztam is le az adott színt, illetve némelyik kicsit mintha szárított volna. Ezáltal egyes árnyalatok csak alapként megfelelőek, míg mások tökéletesek önmagukban is. A következő kép eléggé árulkodó:



Kedvenceim főleg a természetesebb, nude árnyalatok: 046, 050, 054, illetve a 059. A narancs nem éppen az én színem, illetve felkenésével is akadtak problémáim, úgyhogy tőle érzékeny búcsút veszek. A többit viszont szívesen használom majd vagy magában vagy alapként, viszont semmiképp sem napi rendszerességgel - a szárítás miatt -.

A termékeket INNEN rendeltem.

Ti mit gondoltok a True Lips szájceruzákról? 

Dóri


2 megjegyzés:

  1. Szia. Nekem ettől apró holyagok lettek a számon, pedig nem vagyok túl érzékeny bőrű. Amíg csak addig volt rajtam, míg megnéztem a színét, semmi gondom nem volt vele. Aztán élesben, amikor több óràt viseltem valami furát éreztem. Másnapra apró hólyagok lettek a számon és csak 3nap alatt tűnt el. 🙁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Uh, ezt szomorúan olvasom. Gondolom azóta a kukába landolt, vagy a fiók mélyére került... Ilyenkor gondolkodok el, hogy vajon jót teszünk mi azzal magunknak, hogy eBay-ről rendelt sminktermékeket használunk?! :\ Nekem hasonló problémám szerencsére nem volt vele, csak annyi, hogy nagyon szárította, olykor meg karcolta is a számat. :\

      Törlés