2017/03/11

Filléres Telefontokok #2


Ismét telefontokok után kutattam a változatosság kedvéért, de ezúttal ezerszer szebbekre leltem. Mindnek az érkezését már annyira vártam, és végre a birtokomba is kerültek. Mutatom a legújabb szerelmeimet. 


Az abszolút kedvencem ez a gyönyörűség, ami ráadásul a legolcsóbb is, mindössze 330 Ft-ba kerül! Amíg nem érkezett meg, addig tényleg azt hittem, hogy vagy kamu, vagy nagyon nem azt fogom kapni ami a képen látható. De mint látjátok, semmi ilyenről nincs szó. A műanyag telefontok Huawei, Samsung, illetve iPhone telefonokra kapható. 

Ebay link

Az "egyszerű, de nagyszerű" szilikon telefontok, amely Huawei, Samsung, iPhone, Xiaomi és LG telefonokra egyaránt vásárolható. Ára 580 Ft. 


Ebay link

Ez a különleges, csillámos tok kicsit macerásabb az előzőektől, mivel annyira rácuppantja magát a telefonomra, hogy órákba telik leimádkozni róla. Egyszer azt hittem a tokot töröm el, másik pillanatban meg már attól féltem, hogy a körmöm fogja bánni, aztán valahogyan csak sikerült kiszabadítani a telefonomat... de az is lehet, csak én vagyok ilyen bamba. :) Egyébként a tok több színben Samsung és iPhone telefonokra kapható és 640 Ft-ba kerül. 

Nektek melyik tetszik a legjobban? 

Dóri

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szupi darabokra tud találni az ember :)

      Törlés