2017/04/01

Hydrogél lapocskák szem alá és pattanások ellen


Régebben bevallom, az elmaradhatatlan mindennapi arcápoláshoz is lusta voltam, azonban mára ez teljesen megváltozott... ugyanis rájöttem menyire fontos a rendszeres (!) arcápolás, már csak a smink tartóssága érdekében is. Ami a szemkörnyékápolókat illeti, most kezdtem el velük ismerkedni, amit nem is tartok igazából problémának, hisz lehet még korai is a használatuk. No, de mivel a koreai hydrogél lapocskákról sok jót hallottam, így elsőként ezt a cuki mosómaci hydrogél tapaszt próbáltam ki.


A tégelyben kolloid arany tartalmú 60 db szem alatti és 30 db pattanásra való tapasz található, melyek növényi kivonatokkal teli folyadékban úszkálnak. Higiénia céljából a tégelyben találhatunk még egy spatulát/kis kanalat is. Amit a termék ígér: összetevőinek és hűsítő formulájának köszönhetően a bőr azonnal felfrissül, rugalmas és hidratált lesz.


Az illatába először bele voltam zúgva, majd később egyre inkább töménynek, már-már émelyítőnek éreztem. Egyébként a tapaszok nagyon könnyen felhelyezhetőek, egész jól rácuppannak a bőrre. Kb. 20-30 perc elteltével vehetjük le őket, addigra szívódnak be a fontos tápanyagok. A lapocskák viselete az eddig próbált maszkokhoz képest meglepően kényelmes, végre ez nem csúszkál össze-vissza, és még kellemes, hűsítő érzést is kelt.

Szem alatti bőr táplálásában nagyon ott van, hisz használata után sokáig hidratált és puha lesz a bőröm. Pattanásokkal szemben azonban már kevésbé érzem hatásosnak, a patti ugyanúgy piros marad, és nem mulasztja el azt semmivel se hamarabb.

A terméket ITT tudjátok megvásárolni. Én ajándékba még kaptam két kézkrém mintát is az eladótól.

Ti használtok szemkörnyékápolót, és ha igen, milyet?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése