2017/04/15

Freedom Pro Glow Pirosító | avagy a Rózsaszín Párduc


Az utóbbi időben nagy pirosító vadászatban voltam, a mai bejegyzés pedig az egyik szerzeményről fog szólni, pontosabban a Freedom - igazán elragadó - Pro Glow pirosítójáról, amibe már ránézésre beleszerettem. A termék tulajdonképpen a Too Faced Leopard Bronzer koppintása, egy "icipit" olcsóbb (1.290 Ft) változatban. Négy árnyalatban kapható, három közülük bronzosító (Meow, Purr, Roar), egy pedig ez a pirosító (Pink Cat).

Nem mondhatnám, hogy nagy választékban voltak pirosítóim, illetve az a kevés is, amiket régebben használtam, nem igazán voltak a legjobbak. Főleg a pigmentáltsággal gyűltek meg a problémáim, elég nehézkesen tudtam egy kis színt az arcomra varázsolni, ami egy fehér bőrűnek kifejezetten nagy probléma. A sötétebb árnyalatokhoz meg nyilván nem nyúlhattam, mivel nem akartam úgy kinézni mint egy bohóc. A Freedom Pro Glow pirosítójának szín összeállítása úgy gondoltam tökéletesen passzolna hozzám, és nagyon bíztam abban, hogy ezúttal nem lesz gond a pigmentáltsággal.


A pirosító három színből tevődik össze (barack, babarózsaszín, és pink), melyeket elkeverve kapunk egy szép, enyhén csillogós, rózsás árnyalatot. És igen, erősen pigmentált termékről van szó (már-már túl pigmentált), tehát elég éppen csak beleérinteni az ecsetet. Ebből adódóan körkörös helyett inkább ütögető mozdulatokkal érdemes felvenni a festéket. Furcsa ezt megszokni, mert a régi pirosítóimba rendesen bele kellett nyomkodni az ecsetet, hogy valami látszódjon majd az arcomon... :D Aminek szintén nagyon örülök, az az, hogy egész tartós, igaz, a nap végére veszít a színéből, de legalább nem tűnik el az arcomról. 


Összességében nagyon megszerettem, és biztos sokat fogom használni a jövőben. Ezek után pedig a bronzosítójára még inkább kíváncsi vagyok, ugyanis azt is meg szerettem volna vásárolni, de sajnos akárhányszor rendeltem a Pinkpandáról, sosem volt elérhető a legvilágosabb árnyalat. :(

IDE kattintva Ti is beszerezhetitek.


Ti próbáltátok már? Nektek hogy tetszik?

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése