2017/04/26

Maybelline Lasting Drama szemhéjtus



Ami a tusokat illeti, még sosem használtam ilyen tégelyes, zselés állagú darabokat. Legelőször a folyékony, ecsetes tusokkal próbálkoztam, de rá kellett jönnöm, hogy nem nekem valók, hiszen sosem sikerült velük szép, egyforma vonalat húzni. Így hát próbálkoztam a filcekkel, amelyekkel egyébként egész jól kijöttem, egy problémám akadt velük, hogy gyorsan beszáradt a végük. Ennek köszönhetően is kezdtem most már egyre jobban érdeklődni a zselés változatok iránt, és végül a Maybelline Lasting Drama szemhéjtusára esett a választásom.



Egyébként majdnem elhatároztam magam egy drágább (MAC és egyebek...) szemhéjtus mellett, amikor javasolták nekem a Maybelline termékét, ami mondanom sem kell, hogy majdnem fele annyiba kerül. A tus mellé kapunk még egy kétvégű ecsetet is, egyik végével készíthetjük a tusvonalat, másikat pedig satírozásra, füstös hatás elérésére használhatjuk... amit bevallok, nem hiszem, hogy annyira fogok használni. 

Őszintén, kicsit tartottam az ecsetétől, mivel ez nem az a tipikus ecset, amit tusvonal készítéséhez szokás használni. De jelentem, jó kis eszköz, hisz sikerült egész szép vonalat húznom vele. A színe gyönyörű mély fekete, állaga pedig kellemesen krémes. A folyékony tusokkal az volt leginkább a problémám, hogy elég volt egy icipici rossz mozdulat, már csinálhattam újra az egészet, ráadásul többségük könnyen el is kenődött. A Maybelline szemhéjtusnak azonban nagyon könnyű a felvitele, nem maszatolódik, a cicavonal egyáltalán nem kenődik el. A nap végén se moccan semerre, ugyanolyan mint ahogy reggel felkentem. Jó, jó, a belső szemzugomba szokott néha egy picit elkenődni, de egyáltalán nem vészes. 



Mindent összevetve, elég hosszú barátságot tervezek vele, mivel nagyon megszerettem ezt a terméket: könnyű a felvitele és baromi tartós. Továbbá, ahogy elnézem elég sokáig elég lesz, így ár-érték arányban is kitűnő (2.700 Ft). Hétköznapokon ezentúl csakis ezt fogom használni, azonban a filcekkel se szakítom meg a kapcsolatot, hiszen utazáskor jóval praktikusabb kellékek.


Nektek melyik a kedvenc szemhéjtusotok?

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése