2017/04/12

Pepco Haul


Mivel már elég régen volt Pepco Haul bejegyzésem, így gondoltam jöhetne már egy újabb. A jövőben az is lehetséges, hogy minden egyes szerzeményemet meg fogom Nektek mutatni, mert a termékek egytől egyig fantasztikusak, az árukról nem is beszélve. 

Legnagyobb szerelmeim kétségtelenül a következő képeken szereplő szépségek. A két gyönyörű, elegáns tárolót az ecseteim számára vásároltam, de akár mécsestartónak is el tudom képzelni. A "Follow your dreams" feliratú illatos gyertyát inkább dekorációnak szántam, mivel nem valószínű, hogy valaha meg fogom gyújtani (igazából annyira sajnálom az ilyen gyönyörű gyertyákat meggyújtani... de ezzel szerintem nem vagyok egyedül).

Home Sweet Home tárolók - 720 Ft/db
Follow Your Dreams gyertya - 720 Ft/db
Párnahuzat + párna - 720 Ft/db + 360 Ft/db



A háttérben a pihe puha párnák nem csak a fénykép kedvéért szerepelnek, hanem őket is a Pepco-ban vásároltam. Régóta szerettem volna díszpárnákat a kanapénkra, és pont hasonlóakra vágytam, ezért nagyon megörültem mikor rájuk bukkantam. A boltban így nem fogjátok megtalálni, mivel külön lehet megvásárolni a párnahuzatot és külön a párnát. Egyébként rengeteg kész díszpárna is kapható náluk, ha jól emlékszem 1490 Ft-os áron, ami szintén eléggé pénztárcabarát.


Poháralátét - 290 Ft/db
Harisnya - 360 Ft/db
Nedves törlőkendő - 90 Ft/db

Most pedig jöjjenek a kisebb, még olcsóbb szerzemények. Amire a leginkább kíváncsi leszek, az a 360 Ft-os harisnya, ami még felvétel nélkül is elég jó minőségűnek tűnik. De a tapasztalatomat később még mindenképp megosztom Veletek. UPDATE: Tehát, nem csalódtam. Valóban jó kis harisnya, azóta már be is szereztem egy újat. A régi pohár-alátéteimet pedig már le is cseréltem erre az újabb cukiságra. Annyira egyszerű, de mégis olyan stílusos, imádom. A törlőkendő pedig csupán csak azért jött velem, mert 90 Ft-ért nem akartam otthagyni.


Freedom szájfény 104 Fantasy - 360 Ft/db
Freedom Pro Lipstick 118 You Had Me At Hello - 360 Ft/db

Ami nagyon meglepett, az az, hogy Freedom termékek is kaphatóak a Pepco-ban (rúzs, szájfény, szempillaspirál, körömlakk...). Bevallom, eddig nem nagyon nézelődtem a sminktermék részlegen, mert nem gondoltam volna, hogy jó minőségű dolgokat találok köztük. Hát, rosszul tettem. Azonban most, hogy oda merészkedtem, vásároltam nevetségesen olcsó áron egy szájfényt és egy rúzst is. Tudom, előző bejegyzésemben írtam, hogy már nem kéne több rúzst vásárolnom, de még így is büszke vagyok magamra, hogy csak ezt a kettőt hoztam el. :D  Annyira szupi, hogy ezek a termékek már nem csak Pinkpandáról szerezhetőek be, és ami még szupibb, hogy a Pepco-ban majdnem fele annyiba kerülnek!


Ti milyen gyakran vásároltok a Pepco-ban? Miket vettetek már?

Dóri



2 megjegyzés: