2017/04/08

TESZT | Freedom Pro Lipstick rúzsok


Mostanában elég sok rúzst, szájfényt felhalmoztam, úgyhogy azt hiszem itt az ideje most már leállnom, mert már így is erősen kérdéses, hogy ki fogom-e őket használni. Azonban, mivel a Freedom márkával annyira meg voltam elégedve, így mindenképp ki szerettem volna próbálni a rúzsait is. A kapható 20 árnyalat közül egy világosabb és egy erőteljesebb rózsaszín, egy narancsos és egy bordó árnyalatú rúzsra esett a választásom.


Csomagolásuk rendkívül elegáns és különleges, ugyanis minden rúzs alján van egy lecsavarható színminta. Igaz, nem valószínű, hogy fogom őket valaha is használni, de nagy segítség, hogy rögtön látom, melyik árnyalatot tartom a kezemben. Egyébként hozzáteszem, nem valami könnyű feladat leoperálni ezeket a kis tégelyeket, de legalább nem kell attól félni, hogy lepottyannak. Ahogy a kupakoknál sem, amelyek szintén nagyon jól záródnak. 

A rúzsok állaga nagyon krémes, ennek köszönhetően egyáltalán nem szárítják az ajkaimat, és igen kellemes a viseletük. Kopásuk szép egyenletes, illetve mivel nem mattra száradó rúzsokról van szó, ezért nem szuper tartósak, de az ilyen típusoknál nem is várható el. 



1. Pro Lipstick Pink 105 - Tell Your Friends
2. Pro Lipstick Now 117 - Juicy Lips
3. Pro Lipstick Pink 101 - Flushed
4. Pro Lipstick Now 119 - Adorn 

A színválasztással is meg vagyok elégedve, annak ellenére is, hogy a 117 Juicy Lips az ajkaimra kenve átment egy rózsaszínes, nude árnyalatba, ami egyébként sokkal inkább az én színem. Tehát számomra ez egyáltalán nem okozott gondot, de ha valaki kifejezetten narancsos árnyalatú rúzst szeretne vásárolni, számára már valószínűbb.

Rúzsok ára: 690 Ft/db

Elérhető:
Pepco üzletekben
Pro Lipstick Pink 105 - Tell Your Friends
Pro Lipstick Now 117 - Juicy Lips
Pro Lipstick Pink 101 - Flushed
Pro Lipstick Now 119 - Adorn



Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése