2017/04/05

Érdekelhet #1 | Akció a Mangooutlet-en

mangooutlet.com

Tudom, holnap indul megint a nagy "Glamour napok" láz, sokan biztosan már tudják is, hogy mire/mikre fognak lecsapni, és emiatt nem is terveznek más fele kacsingatni. Azonban a Mangooutlet oldalára ismét érdemes felnézni, hiszen rengeteg új ruci, kiegészítő került fel, és egyes darabokhoz hihetetlen jó áron lehet hozzájutni (akár olcsóbban mint a Glamour 20%-os kuponjaival).

Csak hogy pár kategóriát említsek... felsőket 1.295 Ft-tól, pulcsikat 2.595 Ft-tól, ruhákat és szoknyákat 1.995 Ft-tól, kiegészítőket 695 Ft-tól lehet vásárolni, a választék - főleg a felsők esetében - pedig baromi nagy. Pólóból egyszerűen képtelenség választani, az lesz majd a befutó, amit nem visznek majd el... Előre is bocsánat, ha valakit ezzel kísértésbe ejtek, de vigasztalja a tudat, hogy nincsen egyedül. :D Én pl alapból nem terveztem egy jó ideig semmit sem vásárolni (Glamour napokat is kihagyom), így persze, hogy most vannak ilyen kihagyhatatlan ajánlatok.

Gondoltam mutatok azért pár kosár gyanús darabot... az összeset nem linkeltem be, mert eléggé hosszúra sikeredett volna a lista, amelyet nagy valószínűséggel meg is untatok volna. A legtöbb termék egyébként többféle színben, mintában kapható:

Spagettipántos top
1.995 Ft
link

Off shoulder top
1.295 Ft
link

Mintás pamut póló
1.995 Ft
link

Mintás pamut póló
2.995 Ft
link


Mintás pamut póló
1.595 Ft
link


Bordázott pamut póló
(hátán mély kivágás)
1.995 Ft
link


Jacquard pamut szoknya
3.295 Ft
link

Textúrált anyagú pántos ruha
3.295 Ft
link


Steppelt neszeszer
1.995 Ft
link

Ajánlom, hogy nézzetek szét Ti is, viszont siessetek, mert sok kedvenc már kikerült az én kosaramból, illetve a méretek is egyre jobban fogynak.

Jó nézelődést!

Dóri




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése